Bedrijf runnen

Checklist: Aan de slag

Je hebt je bedrijf net ingeschreven bij KVK. Gefeliciteerd! Als kersverse ondernemer moet je veel zaken regelen. Heb jij aan alles gedacht?

Er komt veel kijken bij het starten en runnen van je eigen bedrijf. Van het bepalen van je uurtarief en het vinden van nieuwe klanten tot het opzetten van je administratie en btw-aangifte doen. En hoe zit het ook alweer met je aftrekposten? Ontdek het met deze handige checklist.

Download de checklist (pdf)

Deze checklist maakt onderdeel uit van het KVK Startersmagazine. Daarin staat alle informatie die je nodig hebt om de volgende stappen met je bedrijf te zetten. Ook vind je praktijkvoorbeelden van nét gestarte ondernemers. Over hun successen en tegenslagen, over netwerken, online marketing, social media en over hun passie voor ondernemen.

Wil jij meer inspirerende verhalen van andere ondernemers en hun bijzondere projecten lezen? Inspiratie en lessen uit de praktijk.

Joop Dahlmans

Als KVK-adviseur Start en Overnemen ondersteun ik met plezier ondernemers in de (pré)start- en groeifase om hun ambities te verwezenlijken. Ik deel mijn kennis via het Startersmagazine, nieuwsbrieven, KVK.nl en de KVK Startersdag.

InspiratiePage