Wijzer met tips voor een succesvol verkoopproces

Je product of dienst verkopen. Hoe doe je dat? In deze 5 animaties met ieder 5 tips, komen onderwerpen aan bod waar jij als ondernemer mee te maken krijgt voor, tijdens en na de verkoop.

5 tips om je online te profileren

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk potentiële klanten bereiken. Het internet biedt je daarvoor heel veel mogelijkheden. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw bedrijf online goed neerzet?

De 5 tips die besproken worden:

5 tips om potentiële opdrachtgevers te overtuigen

Je mag op gesprek komen om je product of dienst aan de man te brengen. Maar hoe voer je een succesvol gesprek met een potentiële opdrachtgever?

De 5 tips die besproken worden:

5 tips voor een goede pitch

Als je in korte tijd een potentiële klant van jouw kwaliteiten wil overtuigen, moet je jezelf goed kunnen presenteren. Een pitch kan jou hierbij helpen. Maar hoe stel je zo’n krachtige presentatie samen?

5 tips die besproken worden:

5 tips om effectief te onderhandelen

Het onderhandelen met je opdrachtgevers is de laatste stap van je verkoopproces. Maar hoe kun je die onderhandelingen goed voorbereiden en doorlopen?

De 5 tips die besproken worden:

5 tips voor het maken van een goede offerte

Met een goede en persoonlijke offerte laat je zien dat je je klant begrijpt en de oplossing hebt voor zijn behoefte of probleem. Maar hoe maak je een goede offerte?

De 5 tips die besproken worden:

Heeft deze informatie je geholpen?