Altijd op de hoogte

KVK Nieuwsbrief Start

Iedere maand alle nieuwe, relevante en inspirerende informatie voor startende ondernemers in je mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Eerder verschenen in onze nieuwsbrief voor starters

Een overzicht van artikelen en interviews die de afgelopen maand in onze nieuwsbrief aan bod kwamen.

5 veelgebruikte subsidies en regelingen

Heb je extra financiële ruimte voor je bedrijf nodig? Deze 5 subsidies en overheidsregelingen komen dan van pas. Ontdek hoe ze jou geld op kunnen leveren.

Lees meer

Wat moet er op je factuur staan?

Je stuurt een factuur (rekening) als je goederen en diensten levert aan andere ondernemers. De factuur moet aan een aantal eisen voldoen. Check welke eisen dat zijn.

Lees meer

Handige tool: Business Model Canvas

Een businessplan is een hulpmiddel om regelmatig naar je bedrijfsstrategie, de markt en klanten te kijken. Het Business Model Canvas helpt je daarbij. Het is een handige tool om snel te zien waar kansen liggen, waar je beter mee kunt stoppen en waar je aan moet werken. Een eenvoudig model dat je steeds kunt bijstellen.

Lees meer

Van marketeer in de dop naar huisschilder

Tijdens zijn studie marketing & communicatie komt Oscar Steenbergen er door zijn bijbaan achter dat hij schilderen leuker vindt dan marketing. Opdrachten krijgt hij via online platforms maar mond-tot-mondreclame blijft de béste reclame. Nieuwsgierig hoe hij zijn 1e jaar heeft ervaren?

Lees meer

Nét gestart? Lees het KVK Startersmagazine

Ben je op zoek naar tips, handige links en een checklist? Lees dan het KVK Startersmagazine met informatie over o.a. acquisitie, uurtarief en belastingen. Met het Startersmagazine kom jij de zomer wel door!

Lees meer