Financieringslink Fink

Ben je mkb-ondernemer en op zoek naar financiering? Gebruik dan Fink, de Financieringslink voor ondernemers. Daarmee kom je te weten welke financier bij jou past. Fink brengt ondernemers in contact met geschikte financiers en maakt het administratieve proces zo eenvoudig en kort mogelijk. Je kunt in een keer meerdere financiers benaderen.

Hoe werkt Fink?

Via Fink kun je een intake starten bij verschillende financiers en platforms. Vul daarvoor een formulier in met een aantal standaard-gegevens die nodig zijn voor een verkenning van jouw financieringsmogelijkheden. Binnen drie werkdagen krijg je een eerste reactie.

Waarom Fink?

Door een eenvoudige en gestandaardiseerde aanlevering van jouw gegevens bespaart Fink jou en de financiers tijd en dus geld. Financiers kunnen de slagingskans van jouw individuele financieringsaanvraag beter beoordelen.

Fink is een project van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Door aanvragen te vereenvoudigen willen zij de financieringen aan mkb-bedrijven stimuleren.

Meer weten?

Heb je vragen over jouw financieringsaanvraag? Neem dan contact op met een adviseur van de KVK Financieringsdesk: 0800 10 14.

InfoPage