Financieringslink Fink

Bent u een mkb-ondernemer op zoek naar financiering en wilt u weten welke financier voor u geschikt is? Maak dan gebruik van Fink, de Financieringslink voor ondernemers. Fink brengt ondernemers die hun financieringsmogelijkheden verkennen in contact met geschikte financiers. Fink maakt het administratieve proces zo eenvoudig en kort mogelijk. U kunt in één keer meerdere financiers benaderen.

Hoe werkt Fink?

Via Fink kunt u een intake starten bij verschillende financiers en platforms. U moet daarvoor via een formulier een aantal standaard-gegevens opgeven die nodig zijn voor een verkenning van uw financieringsmogelijkheden. Binnen maximaal drie werkdagen krijgt u een eerste reactie.

Waarom Fink?

Door een eenvoudige en gestandaardiseerde aanlevering van uw gegevens bespaart Fink u en de financiers tijd en dus geld. Financiers kunnen de slagingskans van uw individuele financieringsaanvraag beter beoordelen.

Fink is een project van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Door aanvragen te vereenvoudigen willen zij de financieringen aan mkb-bedrijven stimuleren.

Meer weten?

Heeft u vragen over uw financieringsaanvraag? Neem dan contact op met een adviseur van de KvK-Financieringsdesk: 0800 – 1014.