MKB Financieringspoort Limburg

Bent u mkb-ondernemer in Limburg? Kamer van Koophandel, LIOF en provincie Limburg ondersteunen u bij het aantrekken van financiering voor groeiplannen. Zo kunt ú kansen verzilveren, en versterken we samen de Limburgse economie.

Actuele kennis en netwerken

Limburgse ondernemers die willen investeren in groei kunnen voor actuele informatie en concrete hulp terecht bij MKB Financieringspoort Limburg. Dit biedt u:

  • inzicht in financieringsbronnen: wat is er en wat past bij u?;
  • betere voorbereiding op uw financieringsaanvraag dankzij actuele informatie en advies van ervaren bedrijfsadviseurs;
  • een bijdrage bij het inschakelen van een financieel expert die uw plan helpt aan te scherpen: een voucherregeling voor 50% subsidie tot een maximum van € 2.500

Subsidie voor inhuur financieel specialist

De Provincie Limburg stelt 50 vouchers beschikbaar aan mkb-bedrijven. Daarmee kunnen zij een financieel specialist inhuren om hun financieel plan aan te scherpen. De vouchers zijn voor mkb-bedrijven in de maakindustrie, toerisme en recreatie en stuwende dienstverlening.

Een financieel specialist helpt u om uw financiering goed voor te bereiden, zodat

  • uw cijfers kloppen en onderbouwd zijn;
  • uw verhaal klinkt als een klok;
  • u gemakkelijker financiering vindt.

De voucher dekt 50% van de kosten tot een maximum van €2.500.

Contact

Wilt u weten wat MKB Financieringspooort voor u kan betekenen? Kijk dan ook op www.mkbfinancieringpoortlimburg.nl of neem contact op met een adviseur van de Kamer van Koophandel. Zij klankborden met u over uw financieringsaanvraag, mogelijke financiers en kunnen u adviseren of u kans maakt op één van de vouchers.

Laat u inspireren

Hoe vonden andere ondernemers financiering voor hun bedrijf? Lees de inspirerende verhalen van deze ondernemers:

  • "Als ondernemer moet je altijd in beweging blijven. Stilstaan is geen optie" - Wil Bekker, Blotevoetenpark (Brunssum);
  • "Een groter bedrijfspand, op onze maat. Zo kunnen wij het beste uit mens en machine halen" - Hans Loenen, Helotech (Venray).