Startup Box

Snel toegang tot overheidsregelingen voor ondernemers met vernieuwende ideeën. Wilt u met nieuwe technologie uw product of dienst uitbreiden en op de markt zetten? En bent u hiervoor op zoek naar financiering? Maak dan gebruik van de Startup Box.

Financiële steun van de overheid

Bij vernieuwende ideeën stuiten ondernemers er vaak op dat potentiële financiers terugdeinzen voor de risico’s. Gelukkig zijn er andere mogelijkheden om uw plannen van de grond te krijgen. De overheid kan ondernemers als u - ook wel startups genoemd - ondersteunen met verschillende regelingen. Die regelingen verkleinen het risico voor potentiële financiers, waardoor die mogelijk wél investeren. Welke regeling en/of financieringsmix bij u past, is afhankelijk van uw plannen.

Startup Box biedt overzicht en hulp

Om het voor u makkelijker te maken is er nu een overzicht van deze overheidsregelingen: de Startup Box. Deze tool helpt u bij het vinden van de best passende regeling voor uw startup.  Naast deze regelingen van de Rijksoverheid zijn er ook provinciale financieringsregelingen via Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROM's) en fondsen. De Startup Box is in het Engels, de voertaal van veel startups.

Snel en makkelijk inzicht in uw mogelijkheden

Heeft u de regeling gevonden? Dan heeft u snel en makkelijk toegang tot de aanvraagprocedure. Ook kunt u de uitkomst bespreken met een financieringsadviseur van de Kamer van Koophandel. Deze adviseur brengt met u in kaart wat de uitkomst betekent voor de financiering van uw plannen en welke combinaties er mogelijk zijn met financiering vanuit de markt.

Meer informatie over financiering

Geld voor uw plannen

Alternatieve financieringsvormen

10 manieren voor financiering van startup of scaleup

Subsidies voor innovatie

Heeft u een vraag over financiering of uw geldzaken?

Neem contact op met de KvK-Financieringsdesk

Bel gratis 0800 - 1014
  • Onafhankelijk persoonlijk advies

  • Ruim 30 gespecialiseerde en ervaren adviseurs

  • Iedere werkdag gratis bereikbaar