Startup Box

De Startup Box biedt snel toegang tot overheidsregelingen voor ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je met nieuwe technologie je product of dienst uitbreiden en op de markt zetten? En ben je hiervoor op zoek naar financiering? Maak dan gebruik van de Startup Box.

Financiële steun van de overheid

Voor een startup met vernieuwende ideeën is het vaak lastig om aan financiering te komen. Potentiële financiers zijn vaak huiverig voor de risico's. Gelukkig zijn er voor startups andere mogelijkheden om je plannen van de grond te krijgen. De overheid heeft namelijk verschillende regelingen voor ondersteuning. Die regelingen verkleinen het risico voor potentiële financiers, waardoor die mogelijk wél investeren. Welke regeling en/of financieringsmix bij jou past, is afhankelijk van je plannen.

Startup Box biedt overzicht en hulp

Om het voor jou makkelijker te maken is er nu een overzicht van deze overheidsregelingen: de Startup Box. Deze tool helpt bij het vinden van de best passende regeling. Naast deze regelingen van de Rijksoverheid zijn er ook provinciale financieringsregelingen via Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROM's) en fondsen. De Startup Box is in het Engels, de voertaal van veel startups.

Snel en makkelijk inzicht in je mogelijkheden

Heb je de regeling gevonden? Dan kun je de uitkomst bespreken met een financieringsadviseur van KVK. Deze adviseur brengt met jou in kaart wat de uitkomst betekent voor de financiering van jouw plannen en welke combinaties er mogelijk zijn met financiering vanuit de markt.

Meer informatie over financiering

Geld voor je plannen

Alternatieve financieringsvormen

Financier je startup met overheidsgeld

Subsidies voor innovatie

Heb je een vraag over financiering of geldzaken?

Neem contact op met de KVK Financieringsdesk

Bel gratis 0800 10 14
  • Onafhankelijk persoonlijk advies

  • Ruim 30 gespecialiseerde en ervaren adviseurs

  • Iedere werkdag gratis bereikbaar

InfoPage