Webinar 'Hoe kom ik aan financiering'

Dit webinar helpt je bij het regelen van financiering voor jouw bedrijf. Je krijgt informatie over verschillende financieringsvormen zoals crowdfunding en regelingen en subsidies van de overheid. Ook krijg je tips over grip houden op je financiën door te sturen op cijfers.

Het webinar bestaat uit vier delen die je integraal kunt volgen. Je kunt er ook voor kiezen om de afzonderlijke delen te volgen. Kies hieronder met welk deel je wilt beginnen.

Sturen op cijfers, grip op je financiën

Dit webinar gaat over hoe je grip houdt op je financiën. Welke indicatoren zijn voor je bedrijf van belang, hoe maak je een financieel plan en hoe houd je grip op jee cashflow. Uit onderzoek van KVK blijkt dat ondernemers het belangrijk vinden om financieel vooruit te plannen maar er niet altijd aan toe komen. Presentator Marijke Roskam gaat hierover in gesprek met Angèle Magré, adviseur van KVK en ondernemer Tim van den Heuvel, oprichter van Super Buddy.

Bekijk hier het webinar 'Sturen op cijfers'

Financiering en subsidie van de overheid

Dit webinar geeft je een inkijkje in de verschillende subsidies en regelingen die de overheid biedt. Dit zijn immers ook financieringsvormen die jouw financiële plaatje compleet kunnen maken. Presentator Marijke Roskam gaat hierover in gesprek met Corine Hofman-Wassenaar, analist bij RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en Tim de Kraker, oprichter van BarDoggy.

Bekijk hier het webinar 'Financiering en subsidie van de overheid'

Hoe kom ik aan crowdfunding?

Crowdfunding komt steeds vaker voor als financieringsvorm. Wat is het, wat zijn de voor- en nadelen en hoeveel tijd en toewijding kost het? In dit webinar gaat presentator Marijke Roskam hierover in gesprek met ondernemers Tim de Kraker (BarDoggy) en Tim van het Heuvel (SuperBuddy). Je krijgt van hen ook tips over hoe je een campagne start.

Bekijk hier het webinar 'Hoe kom ik aan crowdfunding?'

Welke financiering past bij mijn bedrijf

Als je op zoek bent naar financiering, is het goed om te weten welke financieringsvormen het beste bij jou passen. In dit webinar komt aan bod hoe je verschillende financieringsvormen combineert en hoe je in gesprek gaat met financiers. Presentator Marijke Roskam spreekt met Angèle Magré, adivseur van KVK en Tim de Kraker, ondernemer van BarDoggy.

Bekijk hier het webinar 'Welke financiering past bij mijn bedrijf'

Heb je een vraag over financiering of geldzaken?

Neem contact op met de KVK Financieringsdesk

Bel gratis 0800 10 14
  • Onafhankelijk persoonlijk advies

  • Ruim 30 gespecialiseerde en ervaren adviseurs

  • Iedere werkdag gratis bereikbaar

InfoPage