Direct inzicht in je beveiligingsniveau

Wil je weten of jouw onderneming voldoende beschermd is tegen online criminaliteit? Gebruik dan de hulp van de Veilig Online Ondernemen Academy. Daarmee krijg je direct inzicht in je beveiligingsniveau.

Zit je digitale voordeur op slot?

Van alle ondernemers onderschat 85% de gevaren van cybercriminaliteit. Hackers, online afpersing en cybercrime. Het lijkt ver van je bed, maar dagelijks worden ondernemers gehackt. Van ZZP'ers tot grotere bedrijven en geen branche blijft buiten schot. Het is dus slechts een kwestie van tijd voordat een cybercrimineel bij jou aan de virtuele poort rammelt. Zorg er daarom voor dat je digitale voordeur op slot zit.

Inzicht in risico's

De Veilig Zakelijk Internetten Academy helpt ondernemers veilig online zaken doen. Via drie minicursussen kunnen ondernemers snel een overzicht krijgen van welke risico's er spelen en welke keuzes ze kunnen maken om veilig online te werken. Daarnaast biedt de Academy ondernemers de Cyber Risico Scan die op detailniveau de technische risico's van de eigen website en online omgeving blootlegt. Je ontvangt hierbij een rapport met verbeterpunten waarmee je zelf of met je IT-leverancier aan de slag kunt. De Academy is gratis voor ondernemers als onderdeel van het project Veilig Zakelijk Internetten van VNO-NCW en MKB-Nederland.

De Veilig Zakelijk Internetten Academy en het online platform Veiliginternetten.nl zijn een gezamenlijk initiatief van de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Justitie en Veiligheid, het Nationaal Cybersecurity Centrum, ECP, het Platform voor de InformatieSamenleving en het bedrijfsleven.

Veilig Online Ondernemen Academy

Wil je weten of jouw onderneming voldoende beschermd is tegen online criminaliteit? Gebruik dan de hulpmiddelen (diverse checks), stappenplannen en tips van de Veilig Online Ondernemen Academy. Daarmee krijg je direct inzicht in je beveiligingsniveau.
Meer over de Academy
InfoPage