Direct inzicht in uw beveiligingsniveau

Wilt u weten of uw onderneming voldoende beschermd is tegen online criminaliteit? Gebruik dan de hulp van de Veilig Online Ondernemen Academy. Daarmee krijgt u direct inzicht in uw beveiligingsniveau.

Zit uw digitale voordeur op slot?

Van alle ondernemers onderschat 85% de gevaren van cybercriminaliteit. Hackers, online afpersing en cybercrime. Het lijkt ver van uw bed, maar dagelijks worden ondernemers gehackt. Van ZZP'ers tot grotere bedrijven en geen branche blijft buiten schot. Het is dus slechts een kwestie van tijd voordat een cybercrimineel bij u aan de virtuele poort rammelt. Zorg er daarom voor dat uw digitale voordeur op slot zit.

Inzicht in risico's

De Veilig Zakelijk Internetten Academy helpt ondernemers veilig online zaken doen. Via drie minicursussen kunnen ondernemers snel een overzicht krijgen van welke risico's er spelen en welke keuzes ze kunnen maken om veilig online te werken. Daarnaast biedt de Academy ondernemers de Cyber Risico Scan die op detailniveau de technische risico's van de eigen website en online omgeving blootlegt. U ontvangt hierbij een rapport met verbeterpunten waarmee u zelf of met uw IT-leverancier aan de slag kunt. De Academy is gratis voor ondernemers als onderdeel van het project Veilig Zakelijk Internetten van VNO-NCW en MKB-Nederland.


De Veilig Zakelijk Internetten Academy en het online platform Veiliginternetten.nl zijn een gezamenlijk initiatief van de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Justitie en Veiligheid, het Nationaal Cybersecurity Centrum, ECP, het Platform voor de InformatieSamenleving en het bedrijfsleven.

Veilig Online Ondernemen Academy

Wilt u weten of uw onderneming voldoende beschermd is tegen online criminaliteit? Gebruik dan de hulpmiddelen (diverse checks), stappenplannen en tips van de Veilig Online Ondernemen Academy. Daarmee krijgt u direct inzicht in uw beveiligingsniveau.
Meer over de Academy

Heeft deze informatie je geholpen?