Duizenden ondernemers denken met je mee

KVK Business Challenge

Staat jouw organisatie voor een innovatie uitdaging waar je intern geen tijd of kennis voor hebt? KVK Business Challenge brengt je in contact met ondernemers die graag oplossingen en ideeën aandragen.

Neem contact op

De oplossing voor jouw innovatievraagstuk

De veranderende rol van deurwaarders, het onder water lopen van stationshallen, het centrum van Amsterdam voorzien van verse producten. Vraagstukken van corporates die jou voorgingen. Via het online platform kwamen ze in contact met innovatief en oplossingsgericht MKB en ZZP, vaak met een succesvolle afloop. Wat speelt er binnen jouw organisatie? Welke innovatievraagstukken zijn nog onopgelost, maar kunnen wel een groot verschil maken?

Bel 088 585 36 36 of mail innovatie@kvk.nl. We denken graag met je mee.

70 challenges. 400 nieuwe relaties. Een impressie.

Univé koos voor co-creatie

Inmiddels hebben we meer dan 50 actieve corporates en 4200 creatieve en oplossingsgerichte mkb’ers en zzp’ers mogen verwelkomen op het online platform. Samen verkenden zij de kansen voor nieuwe business. In veel gevallen kwamen die er ook. 

Univé bijvoorbeeld. Zij willen schoorsteen branden voorkomen. Via KVK Business Challenge kwamen zij in contact met innovatieve, creatieve ondernemers. Univé koos er drie uit en zij co-creëerden een oplossing op maat. Een van de hen, Studio Mango, vertelt hierover ‘The first meeting is like a first date’. 

GES 2019 leidt direct tot nieuwe samenwerkingen

KVK Business Challenge speelde dit jaar een rol tijdens de Global Entrepeneur Summet (GES) 2019 in Den Haag. Intussen hebben al 4 partijen besloten samen te gaan werken. Zo gaat ProRail bijvoorbeeld een oplossing testen om toiletvoorzieningen langs het spoor mogelijk te maken. En gaat ASC een oplossing uitwerken voor speciale operatiekits, die inzetbaar zijn in situaties waarin geen ziekenhuis beschikbaar is.

Artikelen over KVK Business Challenge

In samenwerking met

Logo van Enterprise Europe Network

Bel KVK Business Challenge

Neem contact op met KVK Business Challenge

Bel direct: 088 585 36 36
  • KVK Innovatie experts

  • Vrijblijvend advies

  • Iedere dag gratis bereikbaar