Innovatie

KvK AddVentured

Hét innovatieplatform voor MKB en corporates - samen voor nieuwe business. Grote bedrijven zoeken creativiteit en oplossingen voor hun innovatie-vraagstukken.

Blijf op de hoogte

Ontwikkel nieuwe business met corporate organisaties

Corporate organisaties hebben een sterk netwerk, een groot marktaandeel én hebben toegang tot financiële middelen. Maar zij hebben ook uitdagingen. Innovatieve mkb’ers staan bekend om hun creativiteit, snelheid en vernieuwende ideeën. Een perfecte match voor innovatieve nieuwe business.

  • Bent u een creatieve, innovatieve en oplossingsgerichte ondernemer?
  • Zoekt u mogelijkheden om in contact te komen met de innovatie afdeling van corporate organisaties?
  • Ziet u kansen om met uw expertise en ideeën bij te dragen aan de uitdagingen van corporate organisaties?


Dan is het innovatieplatform AddVentured dé ontmoetingsplaats voor u om in contact te komen met corporate organisaties.

De challenges zijn gesloten. Vanaf 15 oktober zijn er nieuwe challenges beschikbaar. Meld u aan op het platform en wij houden u op de hoogte (or view this page in English).

Blijf op de hoogte

Heeft u zich al aangemeld op het AddVentured platform? Klik hier en log in.

E-magazine AddVentured

AddVentured is het open innovatieplatform van KVK dat corporates en mkb’ers online én fysiek met elkaar in contact brengt. Doel: samen innovatieve, nieuwe business ontwikkelen. AddVentured heeft tot nu toe veel contacten en waardevolle gesprekken opgeleverd. Op 15 oktober gaan we weer van start met een nieuwe editie. Meer weten over AddVentured? Bekijk dan het e-magazine met een mooie selectie van de challenges van 2017.
Lees het E-magazine