Innovatie

KvK AddVentured

Hét innovatieplatform voor MKB en corporates - samen voor nieuwe business. Deelnemen aan de huidige challenges is niet meer mogelijk. Vanaf april vindt u hier nieuwe challenges! Meld u aan, dan houden wij u op de hoogte.

Blijf op de hoogte

Wat is AddVentured

Als ondernemer bent u scherp, wendbaar en oplossingsgericht. Corporates zoeken juist deze kracht. Ga samen challenges aan die tot nieuwe business leiden. De oplossingskracht van het MKB in combinatie met de slagkracht van grote organisaties maakt innovatie mogelijk. Via AddVentured, het open innovatieplatform van de KvK, vinden MKB’ers en corporates elkaar. Bekijk hieronder de challenges (or view this page in English).

Bekijk de voorgaande challenges

 • Arvato | AfterPay: Reduceren van oninbare vorderingen

  Wij zoeken MKB-ondernemers met ervaring in en ideeën over het reduceren van oninbare vorderingen. Mogelijk leidt het tot een nieuwe, gezamenlijke business. Krijgt u de opdracht om dit samen met ons te doen?

  Lees meer over deze challenge    Read more about this challenge

 • UPS: Meer ontmoetingsplaatsen voor betere pakketlevering

  Winkels en buurtkroegen verdwijnen uit het straatbeeld. UPS Access Points staan daarmee onder druk. UPS zoekt naar nieuwe oplossingen voor pakketbezorging. Krijgt u de opdracht om dit samen met ons te doen?

  Lees meer over deze challenge     Read more about this challenge

 • Royal IHC: Nieuwe user interfaces gezocht voor maximale baggerproductie

  Baggeren is zeer complex. Royal IHC roept MKB-ondernemers op om mee te denken over de ontwikkeling van een slim, nieuw user interface concept. Krijgt u de opdracht om dit samen met ons te doen?

  Lees meer over deze challenge     Read more about this challenge

 • Royal FloraHolland: Boeket bloemen zonder 'gedoe'

  Voordat iemand kan genieten van een boeket bloemen, moeten een aantal stappen worden doorlopen. Gezocht: bedrijven, die dit proces vereenvoudigen. Krijgt u de opdracht om dit samen met ons te doen?

  Lees meer over deze challenge     Read more about this challenge

 • Fujifilm: Samen nieuwe business ontwikkelen in domein emulsie

  Fuji zoekt creatieve en flexibele MKB-bedrijven om samen baanbrekende innovaties en producten in het domein emulsie te ontwikkelen. Krijgt u de opdracht om dit samen met ons te doen?

  Lees meer over deze challenge     Read more about this challenge

 • Essent: Op zoek naar slimme energieoplossingen voor de thuismarkt

  Altijd al met een corporate willen samenwerken aan baanbrekende innovaties? Dit is uw kans. Help oplossingen te ontwikkelen voor een duurzame thuismarkt. Krijgt u de opdracht om dit samen met ons te doen?

  Lees meer over deze challenge     Read more about this challenge

 • Demcon: Ontwikkelprogramma voor jonge medewerkers

  Vakvolwassenheid valt en staat met het opdoen van ervaringen. Gezocht: een methode om kennis en ervaring snel en effectief over te dragen aan jonge mensen. Krijgt u de opdracht om dit samen met ons te doen?

  Lees meer over deze challenge     Read more about this challenge

 • Cunningham Lindsey: Datamining en risk management

  Gezocht: MKB-ondernemers die ons helpen te transformeren van service verlenende naar data driven risk management organisatie in de verzekeringsbranche. Krijgt u de opdracht om dit samen met ons te doen?

  Lees meer over deze challenge    Read more about this challenge

Inschrijven bij AddVentured

AddVentured opent deuren voor u als ondernemer. Behalve de mogelijkheid voor een nieuwe opdracht, krijg u via het contact met de corporate toegang tot hun markt, hun kennis, hun netwerk en mogelijk hun resources.

Een aantal bedrijven zijn u voorgegaan. Hebben de challenge opgepakt en een ontmoeting gehad met de corporate van hun keus. Bekijk hier deze encounters.

Vanaf april 2018 zijn er weer nieuwe challenges beschikbaar. Meld u aan, dan houden wij u op de hoogte.

Blijf op de hoogte