Boeket bloemen zonder 'gedoe'

Organisatie: Royal FloraHolland

Situatieschets

Een boeket bloemen in ontvangst mogen nemen, is een feest op zich. Elke keer weer. Helaas moet de consument wel een aantal handelingen verrichten, voordat hij/zij van de bloemenpracht kan genieten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van de folie en het vullen van een vaas met water.

De uitdaging

Wij streven er naar om de consument van het ontvangen boeket bloemen te laten genieten zonder al te veel 'gedoe'. Het is onze uitdaging om florale concepten te ontwikkelen, die de consument een maximum aan bloemengenot en een minimum aan 'gedoe' oplevert. Wij zijn dan ook op zoek naar partijen, die ons kunnen helpen om het aantal 'dissatisfiers', vanuit het perspectief van de consument, tot een minimum te beperken.

Het gewenste resultaat

Out-of-the-box denken is waar deze uitdaging om vraagt. Wij hopen dan ook in contact te komen met branchevreemde MKB-bedrijven, die in een proces van co-creatie samen met ons nieuwe en creatieve concepten kunnen ontwikkelen. Het uitgangspunt hierbij is om, zonder kostenverhoging, zoveel mogelijk stappen te elimineren in het proces van uitpakken tot en met presenteren in een vaas. De overgebleven stappen moeten waar mogelijk vereenvoudigd worden. Het eindresultaat moet uiteindelijk bijdragen aan een imago van 'mooi cadeau zonder gedoe'. Krijgt u als MKB-er de opdracht omdat samen ons te doen?

Helaas is deze challenge gesloten. Meld u aan en bekijk de nieuwe challenges van KPN, Suez, Centraal Beheer en andere grote bedrijven.

Blijf op de hoogte

Heeft deze informatie je geholpen?