Digitaal ondernemen

E-book KVK Digitaal Ondernemen

  • E-book
  • 20 jun 2019
  • 1 min lezen
Bijblijven of voorop lopen? Digitaliseren is noodzakelijk. Dit e-book laat zien hoe digitalisering kansen biedt om je bedrijfsvoering te verbeteren, je klanten beter te bereiken en nieuwe producten en diensten aan te bieden.

Bekijk het e-book

Maak je product of dienst slimmer of je bedrijfsproces efficiënter. Organiseer je klantcontact en marketing online. Het kan allemaal. Maar waar begin je en hoe pak je het aan? Het e-book KVK Digitaal ondernemen inspireert en helpt je hierbij.


Wat vind je in KVK Digitaal Ondernemen?

Het e-book laat zien hoe digitalisering kansen biedt om je bedrijfsvoering te verbeteren, je klanten beter te bereiken en nieuwe producten en diensten aan te bieden. Voor veel ondernemers is het een grote stap om die digitale kansen te benutten. Met duidelijke uitleg, ervaringen van andere ondernemers en sectorvisies helpen we je om de eerste stap te zetten.

Voordelen van KVK Digitaal Ondernemen

  • Veel praktische informatie over CRM, E-commerce, cybersecurity, de cloud, ERP, big data, IoT en gepersonaliseerd maatwerk.
  • Ondernemers vertellen over het gebruik van nieuwe technologieën. Over hun keuzes, tegenslagen én successen.
  • Sectorvisies geven weer wat er speelt op het gebied van digitalisering in branches, zoals detailhandel, industrie, bouw en zorg.

Je kunt het e-book ook als pdf downloaden

Wil je nu al zelf aan de slag? Doe dan mee aan de holografische workshop 'Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf'. Meld je direct aan

InspiratiePage