E-book duurzaam vooruit

Er zit business in duurzaamheid

Bedrijven van de toekomst zijn duurzaam. Niet omdat het moet, maar omdat er volop kansen liggen om met jouw bedrijf vooruit te komen. Door beter met energie en materialen om te gaan kun je geld besparen. Maar je kunt je ook onderscheiden in de markt én je kunt aan betekenis winnen voor je klanten en de maatschappij. Dit e-book helpt je op weg met informatie, een stappenplan en heel veel praktijkvoorbeelden.

Bekijk het gratis e-book online

Beter ondernemen met duurzaamheid

Businessmodellen voor de lange termijn

Steeds meer ondernemers omarmen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). En: er zit business in! Bedrijven die helemaal overgaan op duurzaam, groeien sneller. Zo wist een logistiek bedrijf een derde van het aantal gereden kilometers te besparen. Daarnaast merken deze ondernemers dat het gewoon leuk is om met duurzaamheid aan de slag te gaan.

Duurzaam ondernemen en MVO heeft allang niet meer alleen te maken met het milieu, recycling en fair-trade. Het is een manier van ondernemen met businessmodellen voor de lange termijn. Zoals circulaire economie, product-as-a-service en biobased materialen. Duurzaam ondernemen betreft innovatie en kansen, het is een manier van ondernemen die past bij de uitdagingen van nu én van de toekomst.

Goede business en een betere wereld gaan hand in hand

Bouw aan de toekomst

CO2 verminderen, duurzaam inkopen, subsidies vinden

  • De toekomst van jouw bedrijf is het uitgangspunt, niet wereldverbetering.
  • Succesvolle ondernemers delen hun praktijkvoorbeelden.
  • Stappenplan, waarmee je direct aan de slag kunt.
  • Experts geven hun visie op de toekomst.
  • Alles over duurzaam inkopen.
  • Subsidies en regelingen op een rij.
  • Eerdere titels meer dan 150.000 downloads.

Bekijk het gratis e-book online

Download het e-book als pdf

Up to date blijven