Innovatie

Duurzaam ondernemen: mis de toekomst niet

  • E-book
  • Redactie KVK
  • Bijgewerkt 29 okt 2019
  • 2 min lezen
  • 240
e-book: praktische informatie, praktijkvoorbeelden en experts

Grote bedrijven nemen het voortouw als het om initiatieven op het gebied van duurzaamheid gaat. Maar ook steeds meer mkb’ers en zzp’ers omarmen het belang van een duurzame toekomst. Een mooie ontwikkeling voor het milieu en de maatschappij, maar wat als jouw bedrijf nog niet zo ver is? Dan loop je het risico dat je achterop raakt. En dat je concurrenten jou overstijgen. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt.

Duurzaam ondernemen draagt ook bij aan de reputatie van je bedrijf. Steeds meer klanten en partners kijken eerst of een bedrijf duurzaam bezig is. Een duurzame bedrijfsvoering is dus een uitstekende manier om je van je concurrenten te onderscheiden! Maar welke kansen en mogelijkheden liggen er op jou te wachten?

In ons gratis* e-book Duurzaam Ondernemen lees je hoe duurzaam ondernemen je kansen biedt om jouw bedrijfsrendement te verbeteren en je van je concurrenten te onderscheiden. Onmisbare informatie als je niet achterop wilt raken.

Download het e-book nu

Duurzaam ondernemen

Wat kun je van dit e-book verwachten?

  • Veel praktische informatie en een stappenplan en tools om duurzaam te ondernemen.
  • Inspirerende voorbeelden uit de praktijk van succesvolle collega-ondernemers.
  • Uitgebreide informatie over duurzame keurmerken; de voor- en nadelen op een rij.
  • Een handige checklist waarmee je ontdekt waar je duurzame kansen liggen.

Duurzaam ondernemen gaat over innovatie en kansen. Het is een manier van ondernemen die past bij de uitdagingen van nu én van de toekomst. Overheden en grote ondernemingen eisen steeds vaker dat de bedrijven waarmee ze samenwerken kunnen aantonen dat ze duurzaam ondernemen. En ook de milieuwetgeving wordt steeds strenger. Kortom: duurzaam ondernemen is de nieuwe norm en achterblijven is geen optie.

Kun jij nog wel wat inzichten, ervaringen en tips van collega-ondernemers over duurzaam ondernemer gebruiken? Download dan nu het gratis e-book Duurzaam Ondernemen. Zo’n 50.000 ondernemers gingen je voor en werken inmiddels aan hun duurzame toekomst. Laat je inspireren en voorkom dat je achterop raakt!

*Als publieke organisatie zonder winstoogmerk kunnen we dit e-book gratis aanbieden.

Ondernemersvragen? We geven je advies op maat. Het KVK Adviesteam staat voor je klaar! Bel 0800 2117
Redactie KVK
Redactie KVK

De KVK-redactie verzorgt en publiceert inspirerende informatieve artikelen voor ondernemers op KVK.nl, waaronder interviews en how to’s.

InspiratiePage
Innovatie