Innovatie

KVK Business Challenge

Het open innovatieplatform KVK Business Challenge biedt het gehele jaar door mogelijkheden voor nieuwe business. Iedere 6 weken gaan ondernemers en corporates challenges aan die tot innovatie en nieuwe opdrachten leiden.

Addventured logo

Op zoek naar nieuwe business?

Meld je dan aan voor het open innovatie platform KVK Business Challenge. Normaliter komen er iedere zes weken nieuwe challenges online. Nieuwe kansen dus, op samenwerkingen met corporates. In verband met de zomer vakantie, starten we eind augustus weer met een vol en veelbelovend programma. De eerstvolgende belangrijke datum:

26 augustus: Nieuwe challenges komen online. Voor deze editie werken we samen met de Amsterdam Capital Week. Zet deze datum dus vast in je agenda en meld je aan voor de update voor meer informatie.

Heb je je nog niet aangemeld, doe het dan nu.


Heb je al een account? Ga dan naar het platform en log in. (Or view this page in English).
Meld je direct aan

GES 2019 leidt direct tot nieuwe business

KVK Business Challenge speelde op 4 en 5 juni dit jaar een rol tijdens de Global Entrepeneur Summet (GES) 2019 in Den Haag. Intussen hebben al vier partijen besloten samen te gaan werken. Zo gaat ProRail bijvoorbeeld een oplossing testen om toilet voorzieningen langs het spoor mogelijk te maken. En gaat ASC een oplossing uitwerken voor speciale operatiekits, die inzetbaar zijn in situaties waarin geen ziekenhuis beschikbaar is.

Hier
zie je Paul Hendrikx, van Studio Mango. Zij hebben net hun plannen gepresenteerd aan Univé als gevolg van een succesvolle challenge. 

Om de innovatie te stimuleren en te versnellen, overhandigde Mona Keijzer innovatievouchers ter waarde van EUR2.500.

Challenges RSM, Bidfood en RSM gesloten

Zij praten nu verder met de ondernemers waar zij, op basis van de chat, de beste match mee hebben. Met elkaar innoveren zij verder en komen zij, naar verwachting, tot nieuwe samenwerkingen. Deze challenges zijn nu gesloten, maar door je hier aan te melden, kun je eind augustus weer mee doen.

Staat jouw organisatie voor een grote innovatie uitdaging

Dan brengt KVK je graag in contact met creatieve en oplossingsgerichte ondernemers in maar liefst 69 landen. Dat doen we via KVK Business Challenge, het open innovatieplatform dat grote organisaties en mkb’ers zowel online als fysiek met elkaar in contact brengt om nieuwe business te ontwikkelen. Vele grote bedrijven gingen je al voor, vaak met een succesvolle afloop. T-Mobile bijvoorbeeld. Of Univé, PWC en Nouryon.
Veel van deze bedrijven zetten KVK Business Challenge in naast hun eigen innovatie-initiatieven voor extra resultaat.

Ook samen innovaties versnellen? Bel voor meer informatie met één van onze accountmanagers via 088 585 36 36 of mail naar corporateaccounts@kvk.nl.

Hoe werkt KVK Business Challenge?

Een succesvolle deelname aan KVK Business Challenge levert voor jou een nieuwe opdracht op en voor de corporate is het de weg naar een oplossing. Hoe werkt dit?

  1. Iedere 6 weken komen er nieuwe challenges online. De eerste 2 weken heb je de kans om je vragen te stellen. Deze vragen worden beantwoord tijdens een webinar.
  2. Als je je hebt aangemeld voor het webinar kun je live in gesprek met de corporates.
  3. Direct na het webinar wordt het platform geopend en kun je voor een periode van 4 weken chatten. Via deze chat stel je jezelf voor en deel je jouw ideeën.
  4. De corporates en de ondernemers waarvan de ideeën het beste op elkaar aansluiten ontmoeten elkaar live.

Na aanmelding ontvang je van ons wekelijks een update waarin alle informatie (en data) over KVK Business Challenge vermeld staan.

Belangrijke data 2019

  • 26 augustus: De eerste challenges na de zomer komen online
  • 23 september: Nieuwe challenges komen online. Deze editie is in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging 
  • 21 oktober: Nieuwe Challenges komen online. Deze editie heeft een maritiem karakter en is in samenwerking met Europort 
  • 18 november: Nieuwe challenges komen online
Zoals je ziet zijn er in de tweede helft van 2019 weer volop kansen op nieuwe business. Wil je op de hoogte blijven en als een van de eersten zien of er vraagstukken voor jou bij zitten? Meld je dan direct aan.

In samenwerking met

Logo van Enterprise Europe Network

Maak kennis met KVK Business Challenge

Heeft deze informatie je geholpen?