Apps

KVK Import Game

Ben je importeur of wil je dat worden? Download de KVK Import Game. Met deze gratis app krijg je spelenderwijs meer kennis over importeren.

KVK  Import Game

De voordelen van KVK Import Game

Spelenderwijs meer kennis over importeren

Je leert meer over invoeren, benodigde documenten, goederencodes, producteisen en invoerrechten. Of het nu gaat om de import van kleding uit Turkije of de import van bier uit België.

Speel tegen vrienden en collega's

Binnen het spel speel je importmissies. Een importmissie bestaat uit verschillende sessies en je beantwoordt hierin een aantal vragen over importeren.

Voor elk wat wils

Je kunt verschillende missies spelen. Algemene, maar ook importmissies vanuit bepaalde landen. Of een missie voor de import van specifieke producten of goederen. Per missie ontvang je punten die meetellen in je ranking.

Schermafbeeldingen

.

Download de app

Download de Android appDownload de iOS app

Vragen over de app

Wat is de KVK Import Game?

De KVK Import Game is een speciale app die KVK heeft ontwikkeld voor het importeren van producten en goederen vanuit andere landen naar Nederland. De app is gratis te downloaden in de Playstore (Android) en iOS App store (Apple).

Voor wie is de KVK Import Game?

Het spel is voor iedereen die overweegt te gaan importeren. En voor importeurs die nieuwe producten of goederen willen importeren of dat vanuit een ander land willen gaan doen. Waar moet je dan aan denken, wat zijn de regels?

Waarom zou je de app gebruiken?

Met deze gratis app verbeter je laagdrempelig je kennis over importeren.

Wat kun je ermee doen?

Met de app speel je een importspel. Je leert hiermee meer over het importeren uit verschillende landen en/of de import van verschillende soorten producten of goederen. Ook kun je collega’s of vrienden uitnodigen om tegen elkaar te strijden. Wie is de beste importeur?

Hoe werkt de KVK Import Game?

Binnen het spel speel je importmissies. Een importmissie bestaat uit verschillende sessies en je beantwoordt hierin een aantal vragen over importeren. Elke eerste sessie van een importmissie geeft informatie over het onderwerp.

Je kunt verschillende missies spelen. Algemene, maar ook importmissies vanuit bepaalde landen. Of een missie voor de import van specifieke producten of goederen. Per missie ontvang je punten die meetellen in je ranking.

Hoe kom ik in het hoofdmenu van de KVK Import Game?

Na het downloaden van de KVK Import Game begin je met het spelen van importmissies. Vervolgens zie je linksboven in het scherm een icoon met 3 horizontale streepjes. Dat is de button om naar het hoofdmenu van de game te gaan.

Welke gegevens moet ik invullen om de KVK Import Game te kunnen spelen?

Om het spel te spelen is een gebruikersprofiel nodig. Kies voor een standaardprofiel of maak een persoonlijk profiel aan.

Bij een standaardprofiel hoef je geen gegevens in te vullen en je gebruikersnaam wordt ingevuld door een cijferreeks. Voor een persoonlijk profiel vul je een gebruikersnaam, functie, sector en e-mailadres in.

Neem voor het gebruik van de game onze gebruiksvoorwaarden door.

Moet je iedere keer weer opnieuw je profiel invullen wanneer je de game wilt spelen?

Nee, dat is niet nodig. Wanneer het profiel eenmaal is aangemaakt wordt er niet meer om gevraagd.

Wat kost het downloaden van de KVK Import Game?

De app is gratis te downloaden. Aan het spelen van het spel zijn geen kosten verbonden, anders dan de gebruikelijke kosten van je provider voor het verbruik van data via internet.

Wat moet ik doen wanneer er een storing is aan de KVK Import Game?

Een storing aan de KVK Import Game meld je per e-mail aan servicedesk@kvk.nl.

Contact over internationaal ondernemen

Voor al je vragen over internationaal ondernemen kun je ook altijd contact opnemen met een van onze adviseurs. Elke werkdag zijn we hiervoor via (tel) 088 585 22 22 bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Heeft deze informatie je geholpen?