KVK International Business Platform

Hoe kom ik aan relevante en betrouwbare zakelijke contacten in het buitenland? Dit is een van de meest gestelde vragen van ondernemers die internationaal ondernemen. Maar hoe kom je in contact met relevante bedrijven in jouw sector in het buitenland? Het KVK International Business Platform (KVK IBP) brengt jou in contact met relevante ondernemers. Het IBP maakt het ook mogelijk contact te leggen met partners en landenmanagers die jou concreet verder helpen met internationaliseren.


Meld je gratis aan voor KVK IBP

Read in English

Online netwerk van bedrijven

Ben jij internationaal actief? Als importeur of exporteur van producten en diensten, in een traditionele of innovatieve sector? Dan is KVK IBP voor jou interessant. Maak een profiel aan en vergroot jouw kansen in het buitenland.

4 redenen om deel te nemen

  1. Je breidt jouw netwerk uit zonder bemiddeling van (netwerk)organisaties of adviseurs. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je contact opneemt met een ondernemer die voldoet aan jouw zoekprofiel.
  2. KVK toetst of de aangemelde bedrijven bestaan en checkt of de aangeleverde bedrijfsinformatie volledig is.
  3. Je ontvangt regelmatig interessante informatie over door jouw geselecteerde landen of sectoren en we attenderen jou op relevante diensten van partners.
  4. En niet onbelangrijk, je zet jouw bedrijf in de etalage voor mogelijke nieuwe zakelijke contacten.

Gratis aanmelden

Aanmelden is gratis! Maak een account aan met je bedrijfs- en contactgegevens. Geef aan in welke sectoren je actief bent en waarover je contact zoekt. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan.

Neem voor het gebruik van het platform onze gebruiksvoorwaarden door.

Meer informatie

Heb je vragen over internationaal ondernemen of KVK IBP? Bel dan met een KVK-adviseur via 088 585 22 22.

InfoPage