Internationaal Ondernemen

Brexit

De onderhandelaars van het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie hebben een voorlopig akkoord gesloten over Brexit. Over de gevolgen die dit heeft voor ondernemers is op dit moment nog weinig bekend. Volg hier de ontwikkelingen zodat je straks de gevolgen overziet en hierop kunt inspelen. Uiterlijk op 29 maart 2019 verlaat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie.

Concept-akkoord Brexit, wat zijn de gevolgen voor Nederlandse ondernemers

De onderhandelaars van het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie bereikten een voorlopig akkoord over Brexit. Het kabinet van premier May steunt de deal. Het Britse parlement, de EU-lidstaten en het Europees Parlement moeten het Brexit-akkoord nog goedkeuren. De scenario's lopen uiteen en het is nog onduidelijk welke kant het opgaat.
Lees verder

Weten wat er speelt

Een goede voorbereiding

Meer weten

Praktische hulp bij Brexit

Op 29 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dan is Brexit een feit. Doe je zaken met het VK? Of ben je dat van plan? Bereid je dan voor op zakendoen met een land buiten de EU. Het Brexitloket geeft antwoord op je vragen en helpt met het inventariseren van mogelijke problemen rondom Brexit. Het loket is een initiatief van de Rijksoverheid en haar uitvoerende organisaties, waaronder KVK.
naar het Brexitloket

Contact, wanneer het jou uitkomt