KVK International Business Platform

Wil je eenvoudig contact leggen met andere ondernemers die internationaliseren in jouw sector en voorkeursland? Meld je dan aan op het KVK International Business Platform. Dit nieuwe online platform brengt matches en connecties tot stand tussen ondernemers in binnen- en buitenland.


Meld je gratis aan voor het platform

Voor wie is het KVK International Business Platform?

Het platform is voor ondernemers die actief internationaal ondernemen. Van importeurs en exporteurs van producten en diensten tot bedrijven in de traditionele en innovatieve sectoren.

Waarom zou je het platform gebruiken?

Krijg snel en eenvoudig toegang tot een nieuw digitaal platform. Je breidt jouw netwerk uit zonder bemiddeling van (netwerk) organisaties of adviseurs. KVK toetst het bestaansrecht van de aangemelde bedrijven en checkt of de aangeleverde bedrijfsinformatie volledig is.

Gratis aanmelden

Om je aan te melden, maak je een gratis account aan. Je voorziet jouw account van je bedrijfs- en contactgegevens. Ook geef je aan in welke sectoren je actief bent. Om een match tot stand te kunnen brengen en de kans op een connectie te vergroten, vink je aan waar je contact over wilt. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan.

Neem voor het gebruik van het platform onze gebruiksvoorwaarden door.

Meer informatie

Heb je nog vragen over internationaal ondernemen? Bel dan met een KVK-adviseur: 088 585 22 22.

Heeft deze informatie je geholpen?