KVK als bron voor zzp’ers

Nederland kent 1 miljoen actieve zzp’ers. KVK is voor zzp’ers dé bron voor ondernemen. Op KVK.nl vinden zij informatie, contacten en inspiratie. We spelen in op actuele kwesties die voor ondernemers van belang zijn. Zoals de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Zzp’ers kunnen bij ons terecht met alle vragen over ondernemerschap.

Digitale informatie

De zzp’er vindt zijn informatie via verschillende digitale kanalen. Op de KVK-website vindt hij informatie, inspiratie, video’s over succesvol zzp’en, webinars en handige tools. Verder is er de maandelijkse zzp nieuwsbrief. Op social media (Twitter, LinkedIn en Facebook) plaatsen wij regelmatig relevant nieuws en informatie.

Ondernemersvraagstukken bespreken

Voor persoonlijk advies kunnen zzp'ers telefonisch bij ons terecht via 088 585 1 585. Ook organiseert KVK op de Ondernemerspleinen in Arnhem, Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam 'Durf te vragen’-sessies. In deze sessies bespreken maximaal 10 deelnemers ondernemersvraagstukken met elkaar. Zzp’ers zijn van harte welkom bij de bijeenkomsten en evenementen die KVK samen met partners organiseert.

Handige links voor zzp'ers

De zpp-pagina op KVK.nl

KvK-nieuws voor zzp'ers

Voorbeeldinterview met een zzp'er

InfoPage