Ontdek arbeidsmarktregelingen in je regio

Personeel vinden in Utrecht?

De provincie Utrecht heeft veel vacatures. Ben jij ondernemer in deze regio? Kijk naar regionale regelingen, zoals WerkgeversServicepunt, die je kunnen helpen bij het inhuren van personeel.

Vind personeel via WerkgeversServicepunt

Vind geschikt personeel voor je bedrijf. WerkgeversServicepunt (WSP) ondersteunt bij werving en selectie, subsidieregelingen en arbeidsmarktadvies. Zo kunnen ze je matchen met werkzoekenden, zoals 50-plussers of statushouders.

Meer informatie

MKB werkplaats Utrecht – Digitalisering

Bij de MKB werkplaats vraag je gratis hulp aan studenten die onder begeleiding van vakkundige docenten jou in vijf stappen helpen bij je digitale vraagstukken. Bijvoorbeeld het vergroten van de online vindbaarheid van je website of webshop of het bepalen van je (online) marketingstrategie.

Bekijk het stappenplan

-

De voordelen van hulp uit jouw regio

Regionale kennis

De aanbieders zijn bekend met ontwikkelingen en trends van de arbeidsmarkt in Utrecht.

Uitgebreid netwerk

De regionale organisaties hebben een groot netwerk en aanbod van diverse arbeidsgroepen.

Gratis hulp

Unieke programma’s en regelingen die hulp bieden bij personeel vinden, zoals gratis arbeidsmarktadvies.

Wat kan ik met de regelingen?

Regionale organisaties ondersteunen je bij het vinden en behouden van personeel. Vanwege hun lokale kennis en netwerk spelen zij feilloos in op jouw uitdagingen bij het vinden van geschikt personeel in de krappe arbeidsmarkt.

Zo kunnen deze organisaties je helpen bij het vinden van een geschikte werknemer of het aandragen van een student die je een marketingplan opstelt. De organisaties bieden daarnaast personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt aan via regelingen en trajecten. Deze groep arbeidsmarktpotentieel solliciteert niet zelfstandig.

Alle partijen op een rij

Naast de twee genoemde partijen, zijn er nog meer instanties in de provincie Utrecht die je verder helpen met je bedrijf. Bijvoorbeeld met financiering of internationaal ondernemen.

Bekijk de mogelijkheden

Gratis in gesprek met een adviseur

Neem vrijblijvend contact met onze adviseurs voor advies op maat. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

Bel direct: 0800-21 17