Top 5

Lijstjes om je voordeel mee te doen

Handige, leuke of interessante lijstjes waar je als ondernemer wat aan hebt. Je vindt ze hier. Toplijstjes om het ondernemen makkelijker te maken.

Ondernemer met hond

Boost je omzet op Black Friday, 5 tips

Black Friday wint ook in Nederland aan populariteit. Steeds meer (online) winkels verleiden consumenten met hoge kortingen. Door in te spelen op Black Friday kun je een grote groep potentiele kopers bereiken en je verkoop vlak voor de feestdagen een flinke boost geven. Hoe maak je van Black Friday een verkoopsucces?

Bereid je optimaal voor op Brexit, 5 tips

De gevolgen van Brexit zijn nog onduidelijk. Uit onderzoek van KVK blijkt dat 85% van de ondernemers die nu al zaken doet met het VK zich slecht voorbereidt. Hoe schat jij in wat de gevolgen voor jouw bedrijf zijn? Voor je het weet is het 29 maart 2019. Anticipeer op de gevolgen van Brexit voor jouw bedrijf

Voorkom crimineel gebruik van je bedrijfspand, 5 tips

Voorkom dat criminelen jouw bedrijfsruimte gebruiken voor illegale activiteiten. Check daarom wie de huurder is en maak daar goede afspraken mee. Alleen als je er alles aan hebt gedaan om deze activiteiten te voorkomen, kun je strafrechtelijke vervolging voorkomen. 

Voorkom dat jouw bedrijfspand een drugswalhalla wordt

5 valkuilen bij internationaal zakendoen

Ook voor internationaal ondernemen geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Als je jezelf serieus voorbereidt bespaar je uiteindelijk tijd, geld en energie. Of je nu importeert of exporteert.

Vermijd deze 5 valkuilen als je internationaal gaat ondernemen

5 handige hulpmiddelen bij importeren

Van transport tot eventuele douaneformulieren en van verzekeringen tot belastingen. Allemaal zaken waarvan het belangrijk is, ze helder op je netvlies te hebben als je begint met importeren.

5 handige hulpmiddelen

In 5 stappen naar je uurtarief

Wat is een goed uurtarief, wat kan ik vragen? Dat is een vraag die bij veel ondernemers leeft. Je wilt jezelf niet uit de markt prijzen, maar je huid ook niet te goedkoop verkopen.

Zo kom je tot je uurtarief

Falen als start-up, 5 oorzaken

De droom was zo mooi. Ondernemen, eigen baas zijn. Toch ging het mis. Waarom redt een startende ondernemer het soms niet. De 5 belangrijkste redenen op een rij.

Falen voorkomen, zo doe je dat

Maak het de hacker lastig, 5 tips

Gehackt worden. Je moet er niet aan denken. Gelukkig worden zzp’ers en mkb’ers vrijwel nooit gericht aangevallen, zoals dat wel bij grote bedrijven gebeurt. En hoe lastiger je het de hacker maakt, hoe groter de kans dat je er niet mee te maken krijgt. Hoe voorkom je dat hackers bij jou inbreken?

5 tips van ethisch hacker Stan Hegt

Bootstrapping, 5 manieren om slim geld voor je bedrijf te vinden

Wil je op eigen kracht een bedrijf starten of zoek je extra financiering om in je bedrijf te investeren? Je hoeft hiervoor niet altijd een lening bij de bank of andere externe financiering aan te gaan. Denk eens aan bootstrapping. Vind financiële ruimte door slim met geld om te gaan en privé of zakelijk de kosten te drukken.

Bootstrapping, 5 tips

Heeft deze informatie je geholpen?