Grip op je zaak met persoonlijk advies

Ga je met je bedrijf door een zware tijd? En wil je een luisterend oor, deskundig advies en hulp bij een volgende stap? Het KVK Adviesteam staat voor je klaar.

Bel gratis 0800 21 17

Hoe sta jij ervoor?

Ondernemen is doorzetten, aanpassen en keuzes maken. Dat is niet altijd gemakkelijk. Onze adviseurs hebben al meer dan 100.000 ondernemers gesproken en geholpen met persoonlijk advies. Wil jij ook grip op je zaak? Het KVK Adviesteam vertelt je graag over wat er mag en kan.

Onderzoek je liever eerst zelf hoe je ervoor staat en wat je kunt doen om uit je financiële problemen te komen? Dan kan 1 van de onderstaande 4 routes je verder op weg helpen. Of bekijk het Stappenplan schulden om je schulden aan te pakken.

Stappenplan schulden

Twijfel je over je volgende stap? Gebruik de routewijzer

Zit je met je bedrijf in een dip en weet je nog niet wat je volgende stap kan zijn? Doorloop dan de KVK Zwaar weer routewijzer om meer inzicht te krijgen. Binnen een paar minuten weet je meer over je mogelijkheden. De routewijzer analyseert 4 aspecten van je onderneming: klanten, personeel, financiën en wendbaarheid. Je blijft anoniem en hoeft geen informatie op te geven. De uitkomst toont je welke van de 4 routes bij jouw situatie past.

Doorloop de Routewijzer

Wat als het slecht gaat met je bedrijf?

Deze partners helpen je verder

Een KVK-adviseur brengt met jou je huidige situatie in beeld. Daarna volgt een persoonlijk en praktisch advies en mogelijk doorverwijzing naar een van onze partners. Ondernemersklankbord biedt een klankbordtraject met persoonlijke begeleiding. VNO-NCW en MKB-Nederland helpen je op weg met praktische informatie en tools via projecten, campagnes en hun netwerk.

Logo van OndernemersklankbordLogo van MKB NederlandLogo van VNO NCW

Nooit meer ondernemersnieuws missen?

Met de nieuwsbrieven van KVK blijf je op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws en ontvang je praktische tips en inspiratie voor je bedrijf. Meld je vandaag nog gratis aan.
Meld je aan