Doorgaan of stoppen met je bedrijf

Jouw bedrijf heeft het al langere tijd moeilijk. Kun je het nog voortzetten? Bij jou past de route: doorgaan of stoppen met je bedrijf.

Stappenplan

Doorgaan of stoppen met je bedrijf

De financiele problemen van je bedrijf houden al een tijdje aan. Hoe houdbaar de situatie is, weet je niet. Maar je onderneming geef je niet zomaar op. Je staat op een kruispunt: kun je het bedrijf nog voortzetten of is stoppen de enige optie? Volg het stappenplan en ontdek wat voor jou de beste optie is.

Doorloop het stappenplan

Advies op maat van het KVK Adviesteam

Neem contact op met de adviseurs van het KVK Adviesteam. Zij nemen de tijd voor jou en brengen de mogelijkheden voor jouw bedrijf in kaart. Denk aan een extra financiële impuls of nieuwe activiteit, gericht op doorgaan. Of bespreken hoe je jou schulden kunt aanpakken en wat er allemaal bij komt kijken als je tijdig je bedrijf wilt stoppen.Bel 0800 21 17.

Verder ondernemen of stoppen?

Omar moest door corona zijn filmcafé deels sluiten. Hij vroeg zich af "hoe nu verder?"

Deze partners helpen je verder

De adviseurs van Ondernemersklankbord bieden persoonlijke begeleiding via een klankbordtraject. Zij kijken mee naar de huidige situatie en de vervolgstappen voor je bedrijf. VNO-NCW en MKB-Nederland helpen je op weg met praktische informatie en tools.

Logo van OndernemersklankbordLogo van MKB NederlandLogo van VNO NCW