Stap 5 van 5: Vraag om hulp

Als je door een moeilijke tijd gaat, is het goed om te weten dat je niet alles alleen hoeft te doen. Natuurlijk kun je je omgeving betrekken, maar er staan ook professionals voor je klaar. Met een luisterend oor, of met advies op maat.

Advies op maat van het KVK Adviesteam

De keuze voor doorgaan of stoppen hoef je niet alleen te maken. De adviseurs van het KVK Adviesteam denken kritisch met je mee. Over een aanvullende dienst, je financieringskansen of hoe je een nieuwe klantengroep benadert of op een andere manier offertes maakt. De adviseurs wijzen ook door naar een van onze partners. Bel 0800 21 17.

Is jouw bedrijf nog levensvatbaar? Ondernemersklankbord kijkt mee

Ben je benieuwd of je bedrijf nog levensvatbaar is en wat de beste vervolgstappen voor je bedrijf zouden zijn? Een ervaren ondernemersadviseur kan meekijken naar jouw huidige situatie en de toekomst van je bedrijf. Meld je aan bij Ondernemersklankbord.

Toekomstcheck van VNO-NCW en MKB-Nederland

Je vraagt je af wat mogelijk is voor je onderneming. Dan helpt het als je in een handomdraai inzicht hebt in je financiƫle liquiditeit en ziet hoe jouw bedrijf er voor kan staan in verschillende scenario's. Doe de Toekomstcheck.

Heb je vragen over welke mogelijkheden deze organisaties je te bieden hebben, neem dan contact op met het KVK Adviesteam en bel 0800 21 17. Ze helpen je eventueel verder met een directe doorverwijzing.

InfoPage