Herstel met een nieuw businessmodel

Het gaat minder met je bedrijf. Maar je geeft aan te kunnen veranderen en hebt de passie en motivatie ervoor. Bij jou past de route: Kies een ander businessmodel.

Stappenplan

Omschakelen naar een nieuw businessmodel

Je bedrijf loopt goed, is winstgevend en de toekomst lacht je toe. Tot de klanten wegblijven en je omzet wegvalt. De kosten lopen alleen gewoon door. Je grootste redding: het businessmodel aanpassen. Wees creatief en bepaal je nieuwe verdienmodel. Stel vast hoe groot je liquiditeitsprobleem is en leg vast waar de financieringsbehoefte ligt. Het stappenplan Herstel met een ander businessmodel helpt je op weg.
Doorloop het stappenplan

Advies op maat van het KVK Adviesteam

Omschakelen naar een nieuw businessmodel hoef je niet alleen te doen. De adviseurs van het KVK Adviesteam denken en rekenen kritisch met je mee. Over een aanvullende dienst, een nieuwe klantengroep of op een andere manier offertes maken. Bel 0800 21 17.

Businessmodel aanpassen voor nieuwe inkomsten

Walter is evenementenbouwer. Tijdens corona liep hij veel inkomsten mis. Nu bouwt hij een eetcafé.

Deze partners helpen je verder

De adviseurs van Ondernemersklankbord bieden persoonlijke begeleiding via een klankbordtraject. Zij denken mee over jouw businessmodel zodat je met een frisse blik naar de toekomst kunt kijken. VNO-NCW en MKB-Nederland helpen je op weg met praktische informatie en tools.

Logo van OndernemersklankbordLogo van MKB NederlandLogo van VNO NCW