KVK Routekaart 2

Kies een ander businessmodel

Je bedrijf lijkt er niet goed voor te staan. Maar je geeft aan te kunnen veranderen en hebt de passie en motivatie ervoor. Dit past het beste bij de route: Kies een ander businessmodel.

Stappenplan Financiële problemen? Pas je bedrijf aan

Je bedrijf is winstgevend en je hebt grote plannen voor de toekomst. Dan komt de coronacrisis en zakt je omzet weg. Je klanten blijven weg en je kosten lopen door. Op langere termijn verwacht je herstel, maar je moet je verdienmodel aanpassen. Bepaal jouw nieuwe omzet, stel vast hoe groot je liquiditeitsprobleem is en bepaal je financieringsbehoefte. Lees meer informatie en gebruik het stappenplan Financiële problemen? Pas je bedrijf aan.

Advies op maat: KVK Adviesteam

Meedenken over jouw situatie, praktische adviezen en hulp bij vervolgstappen. Het KVK Adviesteam staat voor je klaar. Bel met een ervaren adviseur en ontvang persoonlijk advies. KVK heeft afspraken gemaakt met verschillende niet-commerciële organisaties die je (meestal kosteloos) helpen bij de volgende stap van jouw route. De KVK-adviseur brengt je graag in contact met de organisatie die het best bij jou past.

Bel 0800 21 17

Doorgaan met ondernemen ook in zwaar weer

Armin de Jong heeft een bedrijf in de productie en verhuur van tenten voor grote evenementen in Nederland. Maar hij heeft geen omzet meer in de huidige situatie. Wat kan hij veranderen in de diensten die hij biedt en zijn er regelingen die hem helpen? Hij wil zijn verdienmodel aanpassen en luxe tenten gaan verhuren aan campings. Hoe pakt hij het aan?