KVK Routekaart 3

Kiezen voor doorgaan of stoppen

Je bedrijfsresultaten zijn matig. Nu hakt de crisis erin. Jouw situatie past het best bij de route: Kiezen voor doorgaan of stoppen.

Stappenplan

Nog kansen zien of toch stoppen?

De vraag naar jouw dienst of product is de afgelopen jaren afgenomen. Daar heb je je bedrijf op aangepast. Het levert je net genoeg geld op om van te leven, maar nu hakt de coronacrisis er flink in. Je staat op een kruispunt: ga je voor nog een impuls of is stoppen toch een verstandiger besluit? Lees meer informatie om jouw keuze te maken en gebruik het stappenplan Nog kansen zien of toch stoppen?

Advies op maat: KVK Adviesteam

Meedenken over jouw situatie, praktische adviezen en hulp bij vervolgstappen. Het KVK Adviesteam staat voor je klaar. Bel met een ervaren adviseur en ontvang persoonlijk advies. KVK heeft afspraken gemaakt met verschillende niet-commerciƫle organisaties die je (meestal kosteloos) helpen bij de volgende stap van jouw route. De KVK-adviseur brengt je graag in contact met de organisatie die het best bij jou past.

Bel 0800 21 17

Stoppen of doorgaan

Peter en Anneke Katelijn runnen samen een klein restaurant. Zij vragen zich af op het verstandig is om door te gaan of te stoppen. Hoe komen zij tot een weloverwogen beslissing en biedt een investering eventueel nieuwe kansen?