KVK Routekaart 1

Met hulp de crisis door

Je bedrijf zit in een tijdelijke dip. Je hebt de KVK Zwaar weer routewijzer ingevuld en jouw situatie past het best bij de route: Met hulp de crisis door.

Stappenplan

Kom als gezond bedrijf de crisis door

Je bedrijf is winstgevend en je hebt grote plannen voor de toekomst. Dan komt de coronacrisis en zoek je naar oplossingen voor je (financiële) problemen. Met enkele aanpassingen in je bedrijfsvoering en mogelijk een overbruggingsfinanciering, verwacht je deze periode door te komen. Je doel is om je bedrijf in de toekomst ten minste net zo gezond en winstgevend te maken als vroeger. Daar kun je hulp bij gebruiken. Hulp in de vorm van advies en informatie voor jou, je bedrijf, juist nu. Begin met het stappenplan Kom als gezond bedrijf de crisis door.

Advies op maat: KVK Adviesteam

Meedenken over jouw situatie, praktische adviezen en hulp bij vervolgstappen. Het KVK Adviesteam staat voor je klaar. Bel met een ervaren adviseur en ontvang persoonlijk advies. KVK heeft afspraken gemaakt met verschillende niet-commerciële organisaties die je (meestal kosteloos) helpen bij de volgende stap van jouw route. De KVK-adviseur brengt je graag in contact met de organisatie die het best bij jou past.

Bel 0800 21 17

Zo ga je door met ondernemen

We zien Julio da Silva. Zijn barbershop was winstgevend en hij had plannen voor een tweede zaak. Maar nu krijgt hij minder klanten door de coronamaatregelen, terwijl zijn kosten doorlopen. Kan hij gebruikmaken van ondersteunende financiële maatregelen en hoe krijgt hij inzicht? En hoe kan hij bouwen aan de toekomst? We zien hoe hij aan de slag gaat.