KVK Routekaart 4

Stoppen met je bedrijf

De vooruitzichten voor je bedrijf zijn somber. Je kunt dat niet of nauwelijks veranderen. Jouw situatie past het best bij de route: Stoppen met je bedrijf.

Stappenplan

Gecontroleerd stoppen

De coronacrisis maakt ondernemen voor jou steeds lastiger. Blijven de vooruitzichten somber en stapelen de schulden zich op? Dan komt de beslissing om te stoppen heel dichtbij. Als je nu stopt, dan beperk je de financiële schade voor jezelf, je personeel, klanten en leveranciers. Wat komt er emotioneel op je af? En welke verplichtingen en kosten kun je nog verwachten? Lees meer informatie om tot jouw keuze te komen en gebruik het stappenplan Gecontroleerd stoppen.

Advies op maat: KVK Adviesteam

Meedenken over jouw situatie, praktische adviezen en hulp bij vervolgstappen. Het KVK Adviesteam staat voor je klaar. Bel met een ervaren adviseur en ontvang persoonlijk advies. KVK heeft afspraken gemaakt met verschillende niet-commerciële organisaties die je (meestal kosteloos) helpen bij de volgende stap van jouw route. De KVK-adviseur brengt je graag in contact met de organisatie die het best bij jou past.

Bel 0800 21 17

Controle houden bij het stoppen

Douwe Boonstra is eigenaar van een touringcarbedrijf. Hij overweegt om te stoppen met zijn onderneming. Hoe pak je het aan als je echt besluit om de deuren te sluiten?