Zzp'er of freelancer

De beste zzp'er van Nederland is ...

David Beckett is met zijn bedrijf Best3Minutes tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 6 april 2019 in Amersfoort uitgeroepen tot Freelancer of the Year 2019. Ofwel beste zzp’er van Nederland. De 52-jarige pitchcoach Beckett ontving de FOTY Award uit handen van Claudia Zuiderwijk, bestuursvoorzitter van KVK.

De jury doet jaarlijks onderzoek naar de belangrijkste criteria van ‘goed ondernemerschap’ onder alle genomineerde freelancers, interim professionals en zzp’ers. De awards worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse Dag van de ZZP'er.

FOTY Award

De Dag van de ZZP'er is een dag vol inspiratie en motivatie. Masterclasses, workshops, seminars, de Boekenhoek, de Vraag Maar Raakbaak en de uitreiking van de FOTY Awards. Met als winnaars de beste starter (minder dan 2 jaar actief), de publiekswinnaar (meeste stemmen van het publiek) en de overall winnaar Freelancer of the Year.

Netwerken, samenwerken, klanten vinden

De Dag van de ZZP’er biedt veel mogelijkheden om te netwerken. Je komt heel eenvoudig in contact met andere zzp’ers. Je vindt er mogelijke samenwerkingspartners en nieuwe klanten. Op het KVK Connect Netwerkplein kun je terecht voor al je vragen over samenwerken, netwerken en klanten vinden & binden.

 FOTY Award

David Beckett, winnaar FOTY Award 2019

Beckett werd door de expertjury van de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) tot winnaar gekozen op basis van zijn pitchvideo en geverifieerde klantreferenties. Hij nam het op tegen meer dan tienduizend deelnemers.

Best3Minutes

Pitchcoach David Beckett van Best3Minutes hielp sinds 2013 862 startups uit meer dan 25 landen om meer dan 211 miljoen euro aan investeringen op te halen. Hij trainde daarnaast zo’n 12.500 professionals. “Goede ideeën hebben een stem nodig, en het pitchen ervan is een van de grootste uitdagingen voor startups en professionals. Ik help ze daar graag bij,” vertelt Beckett bij de uitreiking van de FOTY Awards. Beckett heeft de Britse nationaliteit, en woont al jarenlang in Nederland.

Britt van Smeerdijk winnaar 2018

In 2018 won Britt van Smeerdijk de felbegeerde Freelancer of the Year Award.

Ik ben er nog lang niet, ga nog steeds op mijn bek

Haar bedrijf Booming Productions helpt bedrijven met het opzetten van een eigen zender op YouTube. Lees in het interview met Britt van Smeerdijk wat het winnen van de FOTY Award voor haar en haar bedrijf heeft betekend.

KVK Connect app

Gebruik de KVK Connect app voor online netwerken. Een app speciaal voor zzp’ers. In de KVK Connect app vind je opdrachten voor jou als zzp’er. Ook kun je zelf opdrachten plaatsen en kom je eenvoudig in contact met andere zzp’ers en opdrachtgevers. En je ontvangt nieuwsberichten, toegespitst op jouw situatie.

E-books

Bereid je digitaal voor op samenwerken en klantgericht ondernemen met de e-books van KVK.

  • Samenwerking, pak het goed aan
    Ondernemers die samenwerken delen kosten, halen grotere opdrachten binnen en leren veel van elkaar. Je leest er alles over in het E-book Samenwerken pak het goed aan.

  • Klantgericht ondernemen
    Wat is klantgericht ondernemen? Waar begin je en wat ga je doen? E-book De klant centraal op 7 manieren helpt je op weg met concrete informatie, tips en praktijkvoorbeelden.
KVK geeft je tips om jouw ondernemersvaardigheden te verbeteren en houdt je op de hoogte. Onderneem succesvol als zzp'er.
Annelies den Breejen
Annelies den Breejen

KVK-adviseur en zzp-specialist. Coördineert de maandelijkse nieuwsbrief KVK-nieuws voor zzp’ers. Interviewer. Schrijft voor KVK.nl en KVK Connect over zzp-onderwerpen, wet- en regelgeving en veilig ondernemen.

InspiratiePage