Apps

KVK Connect

KVK Connect is dé app speciaal voor zzp'ers. Met KVK Connect kom je eenvoudig in contact met andere zzp’ers en met opdrachtgevers, ontvang je nieuwsberichten toegespitst op jouw situatie of vind en plaats je relevante opdrachten.

KVK Connect

De voordelen van KVK Connect

Connect met vakgenoten

Zoek en vind eenvoudig andere zzp’ers. Bekijk de etalages van andere zzp’ers en deel kennis, ervaringen en opdrachten via chatberichten

Presenteer jezelf

Presenteer jezelf en je bedrijf aan andere zzp’ers. Plaats tekst, beeld en links naar je website of social media kanalen. Zo ben je vindbaar voor andere zzp’ers, je vindt eenvoudig een samenwerkings- of sparringpartner, en je hebt toegang tot een omvangrijk netwerk.

Vind en plaats opdrachten

Met KVK Connect vind je eenvoudig een handig overzicht van openstaande opdrachten. Werk je liever samen? Met KVK Connect plaats je direct een opdracht om de krachten te bundelen met andere zzp’ers.

Schermafbeeldingen

.

Wat is er nieuw in deze versie?

1.16
18 apr. 2019

  • De app liep soms vast tijdens het laden. Dit is nu opgelost.


1.15

10 apr. 2019

  • Met de nieuwe functionaliteit ‘opdrachten’ vind je snel, simpel en op één plek nieuwe zzp-opdrachten die relevant zijn voor jou. We verbinden je aan de inhuurmarktplaatsen waarop je kan reageren naar opdrachtgevers.
  • Bugs opgelost.


1.14

27 mrt. 2019

  • Aanscherpingen in het kader van AVG
  • Aanvragen van nieuw wachtwoord kan nu ook op basis van KVK nummer
  • Diverse teksten wat duidelijker herschreven
  • Bugs opgelost

Speciaal voor zzp’ers in Nederland

KVK Connect is geschikt voor eenmanszaken zonder personeel of bv’s met een directeur of enig aandeelhouder die geen personeel in dienst hebben én zijn ingeschreven in het Handelsregister. 


Opdrachten in KVK Connect

Met Opdrachten in KVK Connect vind je eenvoudig een handig overzicht van beschikbare opdrachten op basis van jouw profiel en voorkeuren. Of werk je liever samen? Met KVK Connect plaats je direct een opdracht om de krachten te bundelen met andere zzp’ers.

Bekijk de Algemene Gebruiksvoorwaarden van KVK Connect.

Download de app

Download de Android appDownload de iOS app

Heb je een vraag?

Heeft deze informatie je geholpen?