Apps

KvK Connect, de app voor zzp’ers

Speciaal voor zzp’ers introduceren we de app KvK Connect. KvK Connect is de perfecte manier om in contact te komen met andere zzp’ers en met opdrachtgevers. Vergelijk jezelf met gelijksoortige ondernemers en ontvang nieuwsberichten toegespitst op jouw situatie.

Voor wie is KvK Connect

KvK Connect is uitsluitend voor eenmanszaken zonder personeel en bv’s waarin de directeur het enige personeelslid is.

Wat kun jij met KvK Connect?

Connect met vakgenoten

Zet jezelf in de etalage. Zo ben je vindbaar voor andere zzp'ers. Deel je etalage daarnaast met opdrachtgevers. Vind eenvoudig een sparrings- of samenwerkingspartner. Krijg toegang tot een omvangrijk netwerk.

Vergelijk jezelf met andere zzp'ers

Welk uurtarief hebben andere zzp’ers? Hoeveel opdrachten hebben zij? En wat is de duur van hun opdrachten? Met KvK Connect vergelijk je jezelf met zzp’ers in jouw branche of beroepsgroep.

Vind praktische informatie op maat

Praktische informatie, informatie over wetten en regels, inspiratieverhalen. Met KvK Connect blijf jij op de hoogte van alle relevante nieuwtjes die je als zzp’er verder helpen met ondernemen.

Zo werkt KvK Connect

Veelgestelde vragen

 • Wie kan KvK Connect gebruiken?

  De app is speciaal gemaakt voor zzp’ers. Dit zijn ondernemers die zijn ingeschreven met een eenmanszaak of met een bv waarvan hij of zij directeur/enig aandeelhouder is. Verder heeft een zzp’er geen personeel in dienst. Voor deelname geldt een aantal ‘huisregels’. Zie de algemene voorwaarden om hier meer over te lezen.

 • Waar kan ik KvK Connect downloaden?

  De app is beschikbaar in de stores van Apple en van Android. Zoek in de stores op ‘KvK Connect’ en download de app. Gebruik je een Windows Phone? Dan kan je de app benaderen via je browser: app.kvkconnect.nl. Ook op je desktop kan je zo de app gebruiken.

 • Hoe vraag ik een KvK Connect account aan?

  Voor je de app kan gebruiken, vraag je eerst een account aan.

  Stap 1: Download de app uit de stores of ga naar app.kvkconnect.nl. Open de app.

  Stap 2: Klik in de eerste pagina op ‘Ik ben zzp’er en wil een account aanmaken’.

  Let op! De app is alleen toegankelijk voor zzp’ers die voldoen aan de algemene voorwaarden. Zie vraag 1 ‘Wie kan de app gebruiken?’.

  Stap 3: Vul je KvK-nummer in en een e-mail adres dat bekend is bij de KvK.

  Je vindt je KvK-nummer op www.kvk.nl. Typ in het middelste blok de naam van je bedrijf en druk op ‘enter’. Scroll naar beneden totdat je je bedrijf hebt gevonden. In de regel onder je handelsnaam staat je KvK-nummer (KvK …).

  Het e-mailadres wordt gebruikt om te checken of je eigenaar bent van het KvK-nummer. Je kan hiervoor een e-mailadres gebruiken dat bekend is bij de KvK. Hierop ontvang je e-mail van de KvK en het e-mailadres staat op je uittreksel.

  Stap 4: Kies een wachtwoord dat je wilt gebruiken om in te loggen. En klik op ‘Maak mijn account aan’.

  Stap 5: Je ontvangt van KvK Connect een e-mail met daarin een link. Klik op de link in de e-mail om je account te activeren. Je kan dan inloggen met je KvK-nummer en het wachtwoord dat je hebt gekozen.

  Kom je er niet uit? Bel dan 088 585 3505

 • Staat je vraag er niet bij?

  Bekijk alle vragen en antwoorden over KvK Connect.