Apps

KVK Connect

Speciaal voor zzp’ers introduceren we de app KVK Connect. KVK Connect is de perfecte manier om in contact te komen met andere zzp’ers en met opdrachtgevers. Vergelijk jezelf met gelijksoortige ondernemers en ontvang nieuwsberichten toegespitst op jouw situatie.

KVK Connect

De voordelen van KVK Connect

Connect met vakgenoten

Zoek en vind eenvoudig andere zzp’ers. Bekijk de etalages van andere zzp’ers en deel kennis, ervaringen en opdrachten via chatberichten.

Presenteer jezelf

Presenteer jezelf en je bedrijf aan andere zzp’ers. Plaats tekst, beeld en links naar je website of social media kanalen. Zo ben je vindbaar voor andere zzp’ers, je vindt eenvoudig een samenwerkings- of sparringpartner, en je hebt toegang tot een omvangrijk netwerk.

Informatie op maat

Blijf op de hoogte van informatie die jou als zzp’er verder helpt. Kies welk branchenieuws je wilt krijgen en ontvang nieuwsberichten en ondernemersinformatie op maat, zoals informatie over wet- en regelgeving en uitnodigingen voor events en webinars.

Schermafbeeldingen

.

Wat is er nieuw in deze versie?

1.12.0

- Bug fixes


1.11.0

- Bug fixes


1.10.0

- Bug fixes

Zo werkt KVK Connect

Speciaal voor zzp’ers in Nederland

De app is geschikt voor eenmanszaken zonder personeel of bv’s met een directeur-enig aandeelhouder die geen personeel in dienst hebben én zijn ingeschreven in het Handelsregister.

Download de app

Download de Android appDownload de iOS app

Heb je een vraag?

Heeft deze informatie je geholpen?