Terugkijken

KVK Live Adviesdagen

Starten, groeien of stoppen. Hoe doe je dat in deze tijd? Van 23 tot en met 26 november waren de KVK Live Adviesdagen. Heb je iets gemist? Of wil je nog iets terugkijken? Op deze pagina vind je alle informatie.

Start je eigen bedrijf

Tijdens het starten van je eigen bedrijf komt er veel op je af. Hoe zit dat nu precies met belastingen? Hoe vind ik klanten? Beschik ik wel over de juiste ondernemerskwaliteiten? Wat moet ik allemaal regelen?

Kijk terug

Ontdek de kansen van online ondernemen

Door corona zijn steeds meer mensen online. En de bestedingen online groeien. Niet alleen voor online winkelen, maar ook voor het volgen van een cursus, een event of proeverij. Juist nu biedt online ondernemen kansen!

Kijk terug

Ondernemen in zwaar weer: doorgaan of stoppen?

Corona heeft ervoor gezorgd dat veel bedrijven voor korte of langere termijn in de financiƫle problemen komen. Hoe word je deze situatie de baas? Welke opties heb je en welke keuzes kun je maken?

Kijk terug

Benut de kansen van vernieuwing voor jouw bedrijf

Vernieuwen doe je om steeds weer een stap vooruit te kunnen zetten met jouw onderneming. Juist deze tijd vraagt om een vernieuwende aanpak waarmee je klaar bent voor de toekomst. Kijk wie de Impact Award heeft gewonnen en welke 100 bedrijven de KVK Innovatie Top 100 2020 vormen.

Kijk terug

Advies op maat

Een luisterend oor, deskundig advies of doorverwijzing? Het KVK Adviesteam staat voor je klaar. Bel met een ervaren adviseur en ontvang persoonlijk advies.

Bel: 0800 21 17