Apps

KVK Connect, dé app voor zzp'ers

In de KVK Connect app vind je opdrachten voor jou als zzp’er. Ook kun je hier zelf opdrachten plaatsen en kom je eenvoudig in contact met andere zzp’ers en opdrachtgevers. En je blijft op de hoogte via nieuwsberichten, gericht op jou als zelfstandig professional.

AndroidApple
KVK Connect

Wat doet KVK Connect?

Kom eenvoudig in contact met vakgenoten

Kom gericht in contact met andere zelfstandige professionals. Bekijk hun kennis, portfolio en ervaring in de etalage. En leg gericht contact via chatberichten.

Vind en plaats gemakkelijk nieuwe opdrachten

KVK Connect bundelt in 1 overzicht openstaande opdrachten van (semi)overheden en van andere zzp’ers. Zoek je partners om mee samen te werken of te sparren? Plaats dan een zoekopdracht om in contact te komen met andere gebruikers van KVK Connect.

Word zichtbaar voor potentiële opdrachtgevers

Presenteer jezelf en je bedrijf in de KVK Connect community. Je profileert je met een krachtige pitch, foto of logo, je website en socialmediakanalen. Daarmee word je direct zichtbaar bij de ruim 13.500 gebruikers van de app.

Voor wie is KVK Connect?

KVK Connect is geschikt voor eenmanszaken zonder personeel of bv’s met een directeur of enig aandeelhouder die geen personeel in dienst hebben en zijn ingeschreven in het Handelsregister.

KVK Connect op desktop

Dé app voor zzp'ers is naast een app voor smartphones en tablets ook beschikbaar als desktopversie. Alle voordelen van KVK Connect eenvoudig op het beeldscherm van je computer.

Naar KVK Connect desktopversie


Bekijk de Gebruiksvoorwaarden en de Privacyverklaring van KVK Connect.

Schermafbeeldingen

.

Download de app

Download de Android appDownload de iOS app

Heb je een vraag?