Dossier

KVK Coronaloket

Het loket is op werkdagen bereikbaar op 0800-2117. Bekijk de pagina voor meer informatie over maatregelen en ondernemersvragen.

Versoepelingen vanaf 15 januari

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 zijn de coronamaatregelen gedeeltelijk versoepeld. Zo mogen niet-essentiële winkels onder voorwaarden beperkt open zonder afspraak. En mogen contactberoepen zoals kappers onder voorwaarden klanten ontvangen. Alle maatregelen voor ondernemers lees je in dit overzicht.
Lees meer

Altijd op de hoogte

Informatie en tips ontvangen over ondernemen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Stel je vraag aan onze adviseurs

Heb je vragen over de impact van het coronavirus op je bedrijf? Stel je ondernemersvraag aan onze adviseurs. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Partners KVK Coronaloket

De partners van het KVK Coronaloket helpen ondernemers zo goed mogelijk door de coronacrisis. Onder meer (semi)overheidsinstellingen, werkgeversorganisaties en brancheverenigingen zijn aangesloten.

Logo van PZOLogo van OndernemersklankbordLogo van MetaalunieLogo van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)  Logo van Ministerie van Economische Zaken en KlimaatLogo van RijksoverheidLogo van Nederlandse Verenging van BankenLogo van Ministerie van Sociale Zaken en WerkgelegenheidLogo van UWVLogo van FNV ZelfstandigenLogo van VNGLogo van Over RoodLogo van FocwaLogo van NVKTLogo van VNHILogo van NRKLogo van RAILogo van VlokLogo van BelastingdienstLogo van VNO NCWLogo van MKB Nederland