Dossier

KVK Coronaloket

Ons KVK Coronaloket is op werkdagen telefonisch bereikbaar op 0800-2117. Op deze pagina vind je meer informatie over coronamaatregelen en het coronatoegangsbewijs.

Bel het KVK Adviesteam: 0800-2117

Alles over het coronatoegangsbewijs

Het coronatoegangsbewijs is sinds 6 november op meer plekken verplicht. Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor de controle van het bewijs van klanten of bezoekers. De coronapas verplichten voor je personeel op de werkvloer is niet toegestaan.
Lees meer

Altijd op de hoogte

Informatie en tips ontvangen over ondernemen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Stel je vraag aan onze adviseurs

Heb je vragen over de impact van het coronavirus op je bedrijf? Stel je ondernemersvraag aan onze adviseurs. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Partners KVK Coronaloket

De partners van het KVK Coronaloket helpen ondernemers zo goed mogelijk door de coronacrisis. Onder meer (semi)overheidsinstellingen, werkgeversorganisaties en brancheverenigingen zijn aangesloten.

Logo van PZOLogo van OndernemersklankbordLogo van MetaalunieLogo van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)  Logo van Ministerie van Economische Zaken en KlimaatLogo van RijksoverheidLogo van Nederlandse Verenging van BankenLogo van Ministerie van Sociale Zaken en WerkgelegenheidLogo van UWVLogo van FNV ZelfstandigenLogo van VNGLogo van Over RoodLogo van FocwaLogo van NVKTLogo van VNHILogo van NRKLogo van RAILogo van VlokLogo van BelastingdienstLogo van VNO NCWLogo van MKB Nederland