Ondernemersvragen?

KVK Coronaloket

Wij snappen dat er nu veel op je afkomt. Bekijk hier wat je kunt doen en welke regelingen er zijn. Het KVK Coronaloket is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur voor al je ondernemers­vragen. Op onze kantoren is geen fysiek loket aanwezig.

Dit moet je weten

Omgaan met coronacrisis

5 tips voor ondernemers tijdens de coronacrisis

Stel je vraag aan onze adviseurs

Heb je vragen over de impact van het coronavirus op je bedrijf? Stel je ondernemersvraag aan onze adviseurs. Wij beantwoorden je vragen op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Stel je vraag aan onze adviseurs

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur

KVK Coronaloket is beschikbaar voor je ondernemersvragen. Door oplopende wachttijden kan het zijn dat we je niet direct te woord kunnen staan.

Bel 0800 2117

Achtergrond

Het coronavirus en ondernemen: een wegwijzer

Het coronavirus kan gevolgen hebben voor je bedrijf en je werknemers. Je kunt je voorbereiden op mogelijke bedrijfsrisco’s. Op Ondernemersplein lees je waar je rekening mee kunt houden. En bij welke overheidsorganisaties je terechtkunt voor advies of om zaken te regelen.

Information about the coronavirus in English

Is your business affected by the coronavirus? Read what the government can do to help you, and what you can do yourself.

Partners KVK Coronaloket

Logo van MKB NederlandLogo van VNO NCWLogo van PZOLogo van OndernemersklankbordLogo van MetaalunieLogo van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)  Logo van Ministerie van Economische Zaken en KlimaatLogo van RijksoverheidLogo van Nederlandse Verenging van BankenLogo van Ministerie van Sociale Zaken en WerkgelegenheidLogo van UWVLogo van FNV ZelfstandigenLogo van VNGLogo van Over RoodLogo van FocwaLogo van NVKTLogo van VNHILogo van NRKLogo van RAI