Het OnderNemerSplein Rotterdam organiseert

Startersavond in Papendrecht

  • woensdag 20 september 2017

  • Gemeentehuis Papendrecht

  • Startersavond, voor alle startende ondernemers
  • U krijgt direct antwoord op al uw vragen

Heeft u plannen om een eigen bedrijf te starten of bent u al gestart? Dan staat u voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij u veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijgt u te maken? Welke mensen en partijen kunnen u helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe komt u aan financiering? Zomaar wat vragen.
Herkent u deze vragen? Kom dan naar de Startersavond van het OnderNemerSplein Rotterdam op woensdag 20 september 2017 om 18.30 uur in het Gemeentehuis Papendrecht, Markt 22, 3351 PB in Papendrecht. Ondernemers en deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor (aspirant) ondernemers.

Tijdens deze avond is er ook een informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein Rotterdam, zoals de samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, Belastingdienst, UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Ondernemersklankbord, Qredits, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en Kamer van Koophandel. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven. 


Kortom, een inspirerende avond met veel waardevolle informatie en nuttige tips. Deelname is gratis, maar u dient zich wel per persoon aan te melden in verband met een beperkt aantal plaatsen. Meld u direct gratis aan! Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, wilt u zich dan afmelden?

Meld u direct aan

Programma

Startersavond

18:30

Inloop deelnemers. Informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein Rotterdam (loopt door tijdens de plenaire sessie)

19:00

Opening

Door moderator Astrid Ponsioen-Pirets, Kamer van Koophandel
19:05

Starten van een eigen bedrijf

De belangrijkste stappen door Astrid Ponsioen-Pirets
19:20

Eerste ronde pitches

Belastingdienst, Regionaal Bureau Zelfstandigen, UWV en Kamer van Koophandel vertellen in het kort iets over hun dienstverlening en (digitale) producten
19:30

Interviews

Regionale ondernemers willen hun ‘do’s’ en dont’s’ met u delen
19:50

Tweede ronde pitches

De samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, Ondernemersklankbord, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en Qredits vertellen in het kort iets over hun dienstverlening en (digitale) producten.
20:00

Afsluiting

Door moderator Astrid Ponsioen-Pirets, Kamer van Koophandel
20:05

Informatiemarkt op de begane grond

De samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, de Belastingdienst, UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Ondernemersklankbord, Qredits, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en de Kamer van Koophandel staan met stands op de informatiemarkt om u verder te helpen met uw vragen. Ook kunt u daar hun volledige aanbod van (digitale) producten en diensten raadplegen.

Mede mogelijk gemaakt door:

Kamer van KoophandelUWVGemeente RotterdamBelastingdienstQreditsBOIPOndernemersklankbordDrechtsteden