De KvK organiseert

Het bouwen van de toekomst

donderdag 7 december 2017Energy Barn

Aanmeldtermijn verstreken

‘Smart’ is tegenwoordig een veel gebruikt begrip. Zo ook in de bouw; smart cities, smart buildings, smart materials, smart constructions. Maar wat betekent dit voor de dagelijkse praktijk?
Op 7 december aanstaande wordt voor ondernemers binnen bouw- en installatiebedrijven een inspirerend programma aangeboden. In dit programma kunt u kennis nemen van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwkolom. Ontdek welke uitdagingen u tegen kunt komen en wordt geïnspireerd door voorbeelden uit de praktijk en de verschillende testfaciliteiten die de locatie biedt.
Keynotespreker Jan Willem van de Groep, welke onlangs een plek in de Duurzame Top 100 wist te bemachtigen, zal ons meenemen in zijn ideeën over de bouwkolom en de grote vraagstukken die op ons afkomen. Tijdens een paneldiscussie zullen ook uw vragen aan bod komen en zal u in gesprek gaan met verschillende partijen.

Bouwe de Boer, Rolf Koops en EnTranCe zullen ons meenemen in de verschillende actuele onderwerpen die in Noord Nederland spelen.

Om 18.30 uur bieden wij u de mogelijkheid om aan te sluiten bij een rondleiding op de inspirerende locatie bij Building, de Energy Barn en Heathouse welke allemaal te vinden zijn in het Zernike Park. Ook zal er gezorgd worden voor een hapje en drankje achteraf.

 • Locatie

  Energy Barn

  Zernikelaan 17

  9747 AJ Groningen

  Open in Google Maps
 • Datumdonderdag 7 december 2017
 • Tijd15:30 - 18:30 uur
 • PrijsGratis

Aanmeldtermijn verstreken

Programma

15:30

Ontvangst

Ontvangst

16:00

Welkom / introductie door KvK

16:05

Keynotespreker Jan Willem van de Groep over circulair bouwen en trends/ontwikkelingen

16:50

Paneldiscussie met Circulair Fryslân, UNETO-VNI/TNO, Jack van der Palen van Archiview en Ben Kruseman van De RuwBouw Groep

17:30

Verdieping met Bouwe de Boer, Rolf Koops & EnTranCe

18:30

Afsluiting met rondleiding interessante objecten op het Zernike Park