Is gamification de ‘gamechanger’ voor jouw bedrijf? Hoe kunnen spelelementen bijdragen aan een betere klantenbinding? Aan meer omzet? Beter opgeleid personeel? Door de toename van smartphone en internet gebruik wordt gamification tegenwoordig steeds meer toegepast in het onderwijs, bij bedrijven, voor interne opleidingen of als marketingmiddel. In nog geen 4 uur tijd wordt in deze KvK-bijeenkomst door experts uitgelegd wanneer gamification wel of niet zin heeft, ontvang je in workshops nuttige tips hoe je spelelementen in jouw business kunt inzetten. 

Game experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en we gaan natuurlijk zelf ook games spelen om te ervaren wat het kan doen!

 • Locatie

  OnderNemerSplein Rotterdam

  Blaak 40

  3011 TA Rotterdam

  Open in Google Maps
 • Datumdinsdag 18 december 2018
 • Tijd16:30 - 21:00 uur
 • PrijsGratis
Meld je direct aan

Programma

16:30

Ontvangst

17:00

Welkom

17:05

Gamification in de praktijk door Andries van Vugt, CEO Organiq

Organiq is een Rotterdams bedrijf dat serious games ontwikkelt. Orqaniq behoort tot de top van Nederlandse serious game bedrijven.

17:40

Gamification voor bedrijven door Karin Sikkema

Karen is eigenaar van Living Story. Living Story ontwikkelt games voor kleine en grote opdrachtgevers, zowel offline als online.

18:15

Pizza & Gametime!

Maak kennis met enkele serious games met Pizza

19:00

Workshops

1. Gamification ter verbetering vaardigheden van mijn personeel 2. Gamification om mijn klantenbinding te versterken 3. Gamification om mijn content beter over te brengen 4. Gamification als verdienmodel

20:30

Napraten, netwerken en borrel

21:00

Einde