Samen innoveren

KVK Business Challenge

18 maart t/m 15 april 2019OnlineMeld je direct aan

Er zijn veel manieren om new business binnen te halen. Maar KVK Business Challenge is misschien wel de leukste.
KVK Business Challenge is een open innovatieplatform waarop corporates uitdagingen aanbieden. Uitdagingen waar ze zelf niet uitkomen en waarbij ze de hulp van innovatie ondernemers nodig hebben om samen tot een oplossing te komen.

Sta jij open voor nieuwe opdrachten? Ben jij een startup, scale-up, zzp en/of (klein) mkb’er en ben je creatief? Wil je samenwerken met corporate organisaties aan hun uitdagingen van de toekomst? Zodat jij daar nieuwe business uithaalt? Doe dan mee.
Aanmelden voor KVK Business Challenge kost maar een paar minuten en deelname is gratis. Doe je mee? Meld je nu aan voor KVK Business Challenge.

Op 18 maart starten we met een webinar, waarin de challenges worden gepresenteerd. Maak kennis met de challengers en stel vragen. 

Aansluitend aan het webinar gaat het platform open en zijn de challenges beschikbaar. Heb je je aangemeld als deelnemer? Dan log je direct in op het online platform. Reageer op de diverse challenges en presenteer jezelf met jouw oplossingsrichtingen. Praat en denk mee en wie weet zit jij straks aan tafel bij een van deze corporates om te starten met een co-creatieproces.

Bied jij ook meerwaarde en ben je nog geen deelnemer? Grijp dan deze kans en meld je aan op het platform.

  • Locatie

    Online

  • DatumLoopt van 18 maart t/m 15 april 2019
  • Tijd00:01 - 23:59 uur
  • PrijsGratis
Meld je direct aan