Er zijn veel manieren om new business binnen te halen. Maar KVK Business Challenge is misschien wel de leukste.
KVK Business Challenge is een open innovatieplatform waarop corporates uitdagingen aanbieden. Uitdagingen waar ze zelf niet uitkomen en waarbij ze de hulp van innovatie ondernemers nodig hebben om samen tot een oplossing te komen.

Sta jij open voor nieuwe opdrachten? Ben jij een startup, scale-up, zzp en/of (klein) mkb’er en ben je creatief? Wil je samenwerken met corporate organisaties aan hun uitdagingen van de toekomst? Zodat jij daar nieuwe business uithaalt? Doe dan mee.
Aanmelden voor KVK Business Challenge kost maar een paar minuten en deelname is gratis. Op dit moment zijn er geen challenges. Maar zodra de nieuwe challenges beschikbaar zijn, zullen wij je daarover informeren.

Op 1 april starten we met een fysieke bijeenkomst. Hiervoor ben je van harte uitgenodigd.
Tijdens de bijeenkomst worden de challenges gepresenteerd, kun je kennismaken en vragen stellen aan de challengers.

Direct na de bijeenkomst gaat het platform open en zijn de challenges beschikbaar. Heb je je aangemeld als deelnemer? Dan kun je direct inloggen op het online platform. Dan kun je reageren op de diverse challenges en je in de kijker spelen met jouw oplossingsrichtingen. Door mee te praten en mee te denken. En wie weet zit jij straks aan tafel bij een van deze corporates om te starten met een co-creatieproces.
Kun jij meerwaarde bieden? Grijp dan nu deze kans en meld je aan op het platform.

  • Locatie

    Online

  • DatumLoopt van 1 april t/m 28 april 2019
  • Tijd00:01 - 23:59 uur
  • PrijsGratis
Meld je direct aan