Het Ondernemersplein organiseert

Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf

woensdag 12 december 2018OnderNemerSplein Rotterdam

Aanmeldtermijn verstreken

 • Betere klantrelaties, onderscheidende producten / diensten en soepel lopende bedrijfsprocessen door digitalisering. 
 • Ontdek waar jouw digitale kansen liggen aan de hand van succesvolle ondernemers en topexperts. 
 • Spar met collega ondernemers over de digitale toekomst van jouw bedrijf en ga met een persoonlijk actieplan naar huis.

Digitalisering is een belangrijke trend die de wereld de komende jaren ingrijpend zal veranderen. Niet alleen kennen steeds meer producten en diensten een online component, digitalisering maakt ook je bedrijfsprocessen efficiënter. Ook voor het aanboren en verstevigen van klantcontacten biedt digitalisering tal van nieuwe mogelijkheden. De concurrenten zijn al begonnen. Hoe ver ben jij al? Waar liggen nog kansen? Succesvolle ondernemers en experts maken je deelgenoot van hun digitale succesverhaal én hun valkuilen, om jou te inspireren om zelf je digitale toekomst vorm te geven. Je gaat actief aan de slag met eigen ideeën, krijgt feedback van collega ondernemers en kunt ook hen verder helpen.

 • Locatie

  OnderNemerSplein Rotterdam

  Blaak 40

  3011 TA Rotterdam

  Open in Google Maps
 • Datumwoensdag 12 december 2018
 • Tijd18:00 - 22:00 uur
 • PrijsGratis

Aanmeldtermijn verstreken

Programma

17:30

Ontvangst

18:00

Digitaal de toekomst in (deel 1)

In 7 programmablokken nemen succesvolle ondernemers en experts je holografisch mee in hun visie op de toekomst.

Key-note: De klanten van de toekomst zijn er al | Steven van Belleghem is internationaal gevierd spreker over digitalisering en klantinteractie. Hij schetst hoe de klant van de toekomst eruit ziet en hoe jij daar slim op in kunt spelen.

Verkopen: zo kan het ook | Op verrassende wijze, en tot in alle details, heeft Hans Engelsma van Qoets zijn autobedrijf gedigitaliseerd om de klant een super-ervaring te geven.

Met data werken aan tevredener klanten | Change Hairstyling is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Digitalisering heeft hierin een sleutelrol gespeeld. Dit verhaal laat zien hoe traditionele sectoren de slag kunnen winnen met digitalisering. Ook delen zij hun toekomstvisie: hoe de inzet van data tot nog meer klanttevredenheid zal leiden.

Gouden regels voor het netwerken op vandaag toegepast | Rob Tol van Netwerkacademie weet als geen ander hoe je het maximale kunt halen uit bijeenkomsten als deze. De perfecte voorbereiding op de pauze!

19:30

Pauze met broodjes en een hot snack

20:00

Digitaal de toekomst in (deel 2)

Trends in online marketing | Tonny Loorbach, eigenaar Internet Marketing Universiteit (IMU) laat zien hoe je bij de juiste, in plaats van bij zoveel mogelijk personen komt. Hij laat zien welke beïnvloedingstechnieken jij kunt gebruiken om van je klanten, superfans te maken.

Maatwerk voor de massa = kassa | Enkelstuks kunnen leveren tegen dezelfde prijs als grote series? Met een slimme digitaliseringsaanpak is dat geen utopie meer. Jos Knulst van Doosopmaat.nl vertelt hoe hij dit heeft aangepakt en waar hij nu nog tegenaan loopt.

Hoe houd ik het veilig? De Hacker vertelt | Thijs Bosschert is ‘ethisch hacker’ en laat zien welke technieken er zijn om je digitale veiligheid te vergroten. Hij deelt praktische tips over veilig zakendoen, het voorkomen van aanvallen en veiligheid in de cloud. Maar ook het menselijk handelen van jou en je medewerkers krijgt aandacht. Want dat is vaak de zwakste schakel…

Hoe zet je videomarketing in | Videomarketing expert Britt van Smeerdijk is uitgeroepen tot ZZP-er van het jaar. En niet voor niets, haar aanpak om jezelf met video beter te presenteren is zeer succesvol. Ze laat zien hoe je met slimme keuzes èn weinig budget veel effect kunt hebben.

21:30

Afronding en netwerken