De ideale informatieavond voor startende ondernemers!

Startersavond

woensdag 22 mei 2019Gemeentehuis Zwijndrecht

Aanmeldtermijn verstreken

Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Dan sta je voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij je veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen je helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering? 


Zomaar wat vragen.

Herken je deze vragen? Kom dan naar de Startersavond van het OnderNemerSplein Rotterdam op woensdag 22 mei om 18.30 uur in het Gemeentehuis, Raadhuisplein 3 in Zwijndrecht. Ondernemers en deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor (aspirant-)ondernemers. Tijdens deze avond is er ook een informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein Rotterdam, zoals de samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, Belastingdienst, UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Ondernemersklankbord, Qredits, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en KVK. Zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en informatie te geven. Kortom een inspirerende avond met veel waardevolle informatie en nuttige tips. Deelname is gratis, maar je dient je wel per persoon aan te melden in verband met een beperkt aantal plaatsen. Meld je direct gratis aan.

 • Locatie

  Gemeentehuis Zwijndrecht

  Raadhuisplein 3

  3331 BT Zwijndrecht

  Open in Google Maps
 • Datumwoensdag 22 mei 2019
 • Tijd18:30 - 21:30 uur
 • PrijsGratis

Aanmeldtermijn verstreken

Programma

18:30

Inloop

Informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein Rotterdam (loopt door tijdens de plenaire sessie)

19:00

Opening door moderator Astrid Ponsioen-Pirets, KVK

19:05

Starten van een eigen bedrijf, de belangrijkste stappen door Astrid Ponsioen-Pirets, KVK

19:20

1e ronde pitches

Belastingdienst, Regionaal Bureau Zelfstandigen, UWV en KVK vertellen in het kort iets over hun dienstverlening en (digitale) producten.

19:30

Interview met regionale ondernemers die hun ‘do’s’ en dont’s’ met je willen delen

19:50

2e ronde pitches

De samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, Ondernemersklankbord, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en Qredits vertellen in het kort iets over hun dienstverlening en (digitale) producten.

20:00

Afsluiting door moderator Astrid Ponsioen-Pirets, KVK

20:05

Informatiemarkt op de begane grond

21:30

Einde

Logo van KVKLogo van BOIPLogo van BelastingdienstLogo van UWVLogo van Gemeente RotterdamLogo van QreditsLogo van OndernemersklankbordLogo van Drechtsteden