KVK organiseert

Expertsessies voor zzp‘ers in de zorg

donderdag 17 oktober 2019OnderNemerSplein Rotterdam

Aanmeldtermijn verstreken

Ben je actief als zzp’er in de zorg en zoek je nieuwe manieren om klanten te vinden en te binden? Of wil je weten hoe je een uurtarief bepaalt en hoe je aan passende opdrachten via bemiddelingsbureaus komt? Meld je dan nu aan voor het zorgevent op 17 oktober georganiseerd door gemeente Rotterdam in samenwerking met KVK en Kenniz. 

Tijdens dit zorgevent, dat plaatsvindt op het OnderNemerSplein in Rotterdam, krijg je antwoord op je ondernemersvragen. We richten ons specifiek op ondernemers in de zorg omdat we zien dat het een groeisector is met veel kansen voor zelfstandigen.

Na een plenaire opening door een inspirerende keynote zijn er workshops over verschillende onderwerpen zoals wet- en regelgeving (o.a. participatiewet), financiën, belasting AVG - persoonsgegevens. Je kunt hier je vragen bespreken met andere ondernemers en experts. De avond is gratis en voor een lekkere maaltijd wordt gezorgd. Zien we je 17 oktober? Wees welkom!

 • Locatie

  OnderNemerSplein Rotterdam

  Blaak 40

  3011 TA Rotterdam

  Open in Google Maps
 • Datumdonderdag 17 oktober 2019
 • Tijd16:30 - 21:00 uur
 • PrijsGratis

Aanmeldtermijn verstreken

Programma

16:30

Inloop

17:00

Opening

door dagvoorzitter Marcel Jongmans en spreker Hans den Hartog, directeur van Nova Zembla Zorg en er zullen twee starters geïnterviewd worden

17:35

Pauze

op de “beursvloer” ( i.c.m. hapje en netwerken)

18:20

Workshop 1

HRM door Mireille Lettinga en Marije Meintjes van 3MENSionaal, zij nemen je mee in het opstellen van een uitnodigend CV, bepalen van jouw uurtarief en de diverse contractvormen voor een zzp’er in de zorg.

19:20

Pauze

19:35

Workshop 2

Financiën door Roland Stokman van Westerveld en Vossers, hij neemt je mee in de diverse financieringsstromen in de zorg en btw & facturering verplichtingen als zzp.

20:35

Afsluiting

door dagvoorzitter Marcel Jongmans en netwerken en drankje