KVK organiseert

Expertsessies voor ZZP‘ers in de Zorg

donderdag 17 oktober 2019OnderNemerSplein RotterdamMeld je direct aan

Ben je actief als zzp’er in de zorg en zoek je nieuwe manieren om klanten te vinden en te binden? Of wil je weten hoe je een uurtarief bepaalt en hoe je aan passende opdrachten via bemiddelingsbureaus komt? Meld je dan nu aan voor het zorgevent op 17 oktober georganiseerd door Gemeente Rotterdam i.s.m. KVK en Kenniz. 

Tijdens dit zorgevent, dat plaatsvindt op het OnderNemerSplein in Rotterdam, krijg je antwoord op je ondernemersvragen. We richten ons specifiek op ondernemers in de zorg omdat we zien dat het een groeisector is met veel kansen voor zelfstandigen.

Na een plenaire opening door een inspirerende keynote zijn er workshops over verschillende onderwerpen zoals wet- en regelgeving (o.a. participatiewet), financiën, belasting AVG - persoonsgegevens. Je kunt hier je vragen bespreken met andere ondernemers en experts. De avond is gratis en voor een lekkere maaltijd wordt gezorgd. Zien we je 17 oktober? Wees welkom!

 • Locatie

  OnderNemerSplein Rotterdam

  Blaak 40

  3011 TA Rotterdam

  Open in Google Maps
 • Datumdonderdag 17 oktober 2019
 • Tijd16:30 - 21:00 uur
 • PrijsGratis
Meld je direct aan

Programma

16:30

Inloop

17:00

Opening

door dagvoorzitter Marcel Jongmans en spreker Hans den Hartog, directeur van Nova Zembla Zorg en er zullen twee starters geïnterviewd worden

17:35

Pauze

op de “beursvloer” ( i.c.m. hapje en netwerken)

18:20

Workshop 1 HRM

19:20

Pauze

19:35

Workshop 2 Finance

20:35

Afsluiting

door dagvoorzitter Marcel Jongmans en netwerken en drankje