Nederlandse innovaties in de schijnwerpers

KVK Innovatie Top 100

donderdag 21 januari 2021Online

Aanmeldtermijn verstreken

Op donderdag 21 januari maken we, tijdens een grootse innovatieshow, de winnaar van de 15e KVK Innovatie Top 100 bekend!

Vanaf 16.00 uur nemen we je mee in een online event waarin innovaties uit het mkb in de schijnwerpers staan. Door aansprekende voorbeelden van innovaties uit verleden, heden en toekomst laten we zien hoe Nederlandse ondernemers op een vernieuwende manier ondernemen.

Koning Willem-Alexander 2020-04 
Koning Willem-Alexander is virtueel aanwezig bij de bekendmaking van de 15e KVK Innovatie Top 100. De Koning spreekt na afloop een aantal ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf over innoveren en ondernemen in crisistijd en de impact van de pandemie op hun bedrijven.

Laat je inspireren door sprekers Won Yip en Patrick van der Pijl!

Won Yip horecaondernemer

Won Yip

Rasondernemer en horecatycoon Won Yip, ook bekend van Dragon's Den, startte in 1990 een kroeg op de Dam in Amsterdam. In 30 jaar bouwde hij een imperium op van horecazaken in binnen- en buitenland. Yip heeft momenteel te maken met de gevolgen van de Coronacrisis. Hoe gaat hij hiermee om? Welke tips heeft hij voor collega ondernemers? En hoe belangrijk is het om juist in deze tijden te blijven innoveren?
Patrick_van_der_Pijl

Patrick van der Pijl

Patrick van der Pijl is de oprichter en CEO van Business Models Inc, een internationaal business design bureau gespecialiseerd in strategie en innovatie. Patrick is designer, creator en auteur van een aantal boeken. Tijdens de 15e editie van de finale van de KVK Innovatie Top 100, laat Patrick aan de hand van voorbeelden zien hoe jij óók in deze tijd met een frisse blik naar jouw businessmodel kunt blijven kijken.
  • Locatie

    Online

  • Datumdonderdag 21 januari 2021
  • Tijd16:00 - 18:00 uur
  • PrijsGratis

Aanmeldtermijn verstreken

Programma

15:30

Platform geopend: vind tips, inspiratie en ontmoet innovatieve ondernemers

16:00

Start live programma

16:05

Welkom door:

presentator en creative director van MediaMonks Jordi van de Bovenkamp en businessmodel-expert Patrick van der Pijl.

16:10

15 jaar innovatie

Maar liefst 15 jaar al zetten we innovatieve ondernemers in de schijnwerpers. Prachtige bedrijven en geweldige innovaties! Wat kunnen we leren van deze ondernemers? En hoe is het innovatieklimaat in Nederland, óók in tijden van crisis? Jordi gaat hierover in gesprek met de oprichter van de Innovatie Top 100, Herman Poos.

16:30

Schijnwerpers op de toekomst

Ook rasondernemer en horecatycoon Won Yip heeft momenteel te maken met de gevolgen van de Coronacrisis. Hoe gaat hij hiermee om? Welke tips heeft hij voor collega ondernemers? Hoe belangrijk is het om juist in deze tijden te blijven innoveren? En hoe kijkt Patrick van der Pijl als businessmodel-expert naar het verhaal van Won Yip?

16:50

Uitreiking publieksprijs

Van 7 december 2020 tot met 15 januari 2021 heeft men in heel Nederland (en ver daarbuiten) kunnen stemmen op de favoriete innovatieve ondernemer uit de KVK Innovatie Top 100. Wie is de winnaar geworden van deze felbegeerde Publieksprijs? Razende reporter Ruud Koornstra reikt de prijs uit.

17:00

Uitreiking KVK Innovatie Top 100 en netwerken

KVK maakt de ranking van de KVK Innovatie Top 100 bekend. Wie neemt het stokje van PHYSEE over en mag zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland noemen? De prijs wordt uitgereikt door Susi Zuiderveld.

Susi Zuiderveld, CEO van KVK, stimuleert innovatief ondernemerschap en vanuit die overtuiging reikt ze als jurylid de prijs uit aan de winnaar.

17:30

Einde liveprogramma

Het platform blijf nog open om te netwerken en om vragen te stellen aan KVK-adviseurs.

19:00

Einde programma

Het platform sluit, meer informatie op www.kvkinnovatietop100.nl

In samenwerking met:

Logo van KVK Innovatie Top 100