1 op de 5 bedrijven krijgt te maken met cybercrime

KVK Cyber Event: Wie zijn die cybercriminelen?

maandag 28 juni 2021Online

Aanmeldtermijn verstreken

Een phishing-mail, een ransomware-aanval, een hack: 1 op de 5 bedrijven krijgt te maken met cybercrime. Maar wie zijn die cybercriminelen? Zijn het eenzame jongens op zolderkamers? Zijn het allemaal computernerds? En hoe gaan ze te werk? De politie praat je in dit uur bij over de cybercriminelen die ondernemers aanvallen.

Live Q&A over cybercrime

Digitaal rechercheur Gina Doekhie spoort met haar collega’s van de politie cybercriminelen op. In deze live Q&A beantwoordt ze zoveel mogelijk vragen van ondernemers. Dus heb je een vraag voor de politie over cybercrime en wat je ertegen kunt doen? Stel ‘m in de chat op 28 juni!

Voor wie?

Niemand is veilig voor cybercriminelen. De grote hacks halen het nieuws, maar cybercriminelen vallen ook kleine bedrijven aan. Dit event is voor alle zzp’ers en mkb’ers die meer willen weten over cybercrime. Als je weet wie die cybercriminelen zijn, kun je het hen zo moeilijk mogelijk maken.

Over Gina Doekhie

Gina Doekhie werkt als digitaal rechercheur voor het Cybercrimeteam Den Haag. Zij onderzoekt niet alleen als technisch specialist computers en laptops van verdachten, maar werkt ook mee aan arrestaties en verhoren. In 2019 gaf ze een (Engelse) TEDx talk over cybercrime. Politieagente_Gina_490x734
  • Locatie

    Online

  • Datummaandag 28 juni 2021
  • Tijd15:30 - 16:30 uur
  • PrijsGratis

Aanmeldtermijn verstreken