Begin met een voorsprong

KVK Start Events

donderdag 11 november 2021OnlineMeld je direct aan

Ben je net gestart met je eigen bedrijf? Dan loop je ongetwijfeld rond met veel vragen. Tijdens de KVK Start Events geven we antwoord op deze vragen. Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle start events van KVK. Het eerstvolgende event is op 11 november en vindt online plaats. Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden.

Over de KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers. Het eerstvolgende event is op 11 november en vindt online plaats.

KVK Start Event op 11 november

Dit event staat in het teken van geldzaken. Een van de onderwerpen is het uurtarief. Hoe bepaal je die? Wanneer is het tijd om je uurtarief aan te passen? En hoe ga je hierover in onderhandeling? Het succes van je bedrijf is er deels van afhankelijk: vraag je te weinig, overleef je niet. Terwijl te hoge tarieven klanten kunnen kosten.

Naast uurtarief gaan we het ook hebben over prijsbepaling van producten. Prijsbepaling is een vak apart, wat in de ene branche werkt, kan in andere branches niet zomaar worden toegepast. We geven je tips die je kunt inzetten om te komen tot jouw prijs.

Ook het maken van offertes komt aan bod. Met een interessante offerte trek je de klant over de streep. Wat mag er in een goede offerte niet ontbreken?

Over Chiel Kraai

Chiel Kraai is een ervaren ondernemer. Zijn eerste KVK-inschrijving deed hij op zijn 15e. Hij is met vallen en opstaan, dure lessen en fantastische ervaringen doorgegaan tot de plek waar hij nu staat: eigenaar van Welvaere (hottubs en sauna’s), Icetubs (ijsbaden) en Lingalaid (boten en hottubs). Inmiddels al met 100 medewerkers actief in heel Europa. Hij heeft verschillende groeifases meegemaakt, en hierbij alle fouten gemaakt die je maar kunt bedenken. Hij probeert altijd de juiste mensen om zich heen te verzamelen. Niet degene die met hem instemmen, maar degene die tegengas geven en hem aanvullen op de punten waar hij zelf geen ster in is. Hij deelt graag zijn ervaringen tijdens het KVK Start Event.

Over Janneke van Oorsouw

Ondernemer Janneke van Oorsouw is winstadviseur, geld mindset expert & spreker. Zij helpt je om met hetzelfde werk meer winst en vrijheid te creëren. Financieel inzicht is van essentieel belang daarbij. Hoe zorg je ervoor dat je onderaan de streep voldoende overhoudt? Het belang van zicht op je winst, wanneer ben je als ondernemer gezond bezig en hoe creëer je die perfecte balans. Als adviseur en coach begeleidt zij bevlogen ondernemers, om tarieven te vragen die kloppen. Zodat je rijkdom vergaard op financieel gebied, maar ook op persoonlijk vlak.

  • Locatie

    Online

  • Datumdonderdag 11 november 2021
  • Tijd10:00 - 11:30 uur
  • PrijsGratis
Meld je direct aan

Programma

09:45

Platform geopend

10:00

Livestream met Chiel Kraai, Janneke van Oorsouw (winstadviseur) en Astrid Feitsma (KVK)

10:45

Breakout-sessie 1: Q&A met Chiel Kraai

Meer weten over ondernemer Chiel Kraai en zijn bedrijven? Stel je vragen aan deze ervaren ondernemer.

10:45

Breakout-sessie 2: Q&A met Janneke van Oorsouw

Stel al je vragen over het uurtarief, prijs bepalen, winst, kortom alles wat met geld te maken heeft aan Janneke.

10:45

Breakout-sessie 3: Q&A met Astrid Ponsioen en Angèle Margré (KVK)

Meer weten over klanten vinden, belastingen, verzekeringen of administratie? Stel je vragen aan deze KVK-adviseurs.

11:30

Stel jouw ondernemersvraag en ontmoet andere ondernemers

KVK-adviseurs zitten voor je klaar om je vragen via chat of telefoon te beantwoorden. Daarnaast is er de mogelijkheid om met andere ondernemers in contact te komen.

12:00

Einde programma