Praktische uitleg over QR en hoe te starten

QR-codes helpen bij grote drukte horeca

maandag 25 oktober 2021OnlineMeld je direct aan

Gasten laten bestellen met hun telefoon en een QR-code komt steeds vaker voor in de horeca. De voordelen zijn: gasten hoeven niet te wachten op bediening, piekdrukte is gemakkelijker op te vangen en upselling kan automatisch. Vooral wanneer je moeilijk aan, goed, personeel kunt komen kan bestellen via QR-code een oplossing zijn!

Programma

  • Opening door Elly van Wattingen.
  • Hans van der Kooij (KHN) licht toe waarom zij bestellen met QR-code stimuleren.
  • Maurits Franken (Orderli) laat de mogelijkheden van hun bestelapp zien en de samenwerking met KHN.
  • John-Pierre Cornelissen (Horecawebservice) vertelt over de praktische aanpak en de verschillen tussen de QR aanbieders.
  • 2 horeca-ondernemers delen hun ervaringen met je.
  • Locatie

    Online

  • Datummaandag 25 oktober 2021
  • Tijd14:00 - 14:30 uur
  • PrijsGratis
Meld je direct aan