Begin met een voorsprong

KVK Start Events

donderdag 16 februari 2023OnlineMeld je direct aan

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf.

Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle KVK Start Events die we gedurende het jaar organiseren. Kun je het event een keer niet volgen? Geen probleem, je ontvangt vanzelf een mail met de terugkijkvideo.

Over de KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers. Het eerstvolgende event is op 16 februari en vindt online plaats.

KVK Start Event | 16 februari 2023 | Marketing

Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen spannend en leuk, maar brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens het KVK Start Event op 16 februari geeft KVK antwoord op al jouw vragen rondom marketing. Van de belangrijkste marketingtrends voor ondernemers, tot het maken van een eigen marketingplan. Volg dit online programma 16 februari en leg de marketing basis voor jouw eigen bedrijf.

  • Locatie

    Online

  • Datumdonderdag 16 februari 2023
  • Tijd20:00 - 21:30 uur
  • PrijsGratis
Meld je direct aan

Programma

19:45

Platform geopend

20:00

Livestream met Alexander Wijninga (Watermelon), Susanne van Nierop (Adformatie) en KVK-adviseur Astrid Ponsioen

Onder leiding van presentator Annemarie Brüning gaan gasten Alexander Wijninga (Watermelon), Susanne van Nierop (Adformatie) en KVK-adviseur Astrid Ponsioen in gesprek over het thema Marketing. Van het opstellen van een doordacht marketingplan, tot het bepalen van je marketingstrategie. Bekijk deze livestream en je weet alles wat je nodig hebt voor het vermarkten van jouw product of dienst.

20:45

BREAKOUTS – Kies tijdens het event welke sessie jij wilt volgen

20:45

Breakoutsessie 1: Q&A Alexander Wijninga (Watermelon)

Alexander Wijninga beantwoordt al je vragen over hoe je jouw product of dienst kunt vermarkten aan je (potentiële) klant. Alexander kan als voormalig ‘Meest veelbelovende jonge ondernemer van het jaar’, putten uit jarenlange ervaring.

20:45

Breakoutsessie 2: Q&A Susanne van Nierop (Adformatie)

Om op te vallen met jouw product of dienst, moet je een slimme marketingstrategie uitstippelen. Susanne van Nierop is hoofdredacteur van Adformatie en ziet dagelijks bedrijven die het goed doen én bedrijven die het minder goed doen. Tijdens deze breakoutsessie deelt Susanne haar belangrijkste tips & tricks.

20:45

Breakoutsessie 3: Q&A Astrid Ponsioen en Angèle Magré (KVK)

KVK-adviseurs Astrid en Angèle zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over de stappen die je moet nemen als ondernemer. Denk aan inschrijven bij de KVK, belastingzaken, verzekeringen en administratie.

21:30

Stel jouw ondernemersvraag en ontmoet andere deelnemers

Na de sessies blijft het platform nog een half uur geopend. Je kunt dan nog je vragen stellen aan KVK-adviseurs en er is de mogelijkheid om andere deelnemers te ontmoeten in de chatcarrousel.

22:00

Einde programma