Begin met een voorsprong

KVK Start Events

dinsdag 18 april 2023Online

Aanmeldtermijn verstreken

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf.

Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle KVK Start Events die we gedurende het jaar organiseren. Kun je het event een keer niet volgen? Geen probleem, je ontvangt vanzelf een mail met de terugkijkvideo.

Over de KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers. Het eerstvolgende event is op 18 april en vindt online plaats.

KVK Start Event | 18 april 2023 | Belastingen en administratie

Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen spannend en leuk, maar brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens het KVK Start Event op 18 april geeft KVK antwoord op al jouw vragen rondom belastingen en administratie. Van het sturen van je facturen, tot het doen van belastingaangifte. Volg dit online programma 18 april en leg een goede basis voor jouw eigen bedrijf.

  • Locatie

    Online

  • Datumdinsdag 18 april 2023
  • Tijd20:00 - 21:15 uur
  • PrijsGratis

Aanmeldtermijn verstreken

Programma

19:45

Platform geopend

20:00

Livestream met Milou Stroek (Highway), Ferry Hoogerheijde (Belastingdienst) en KVK-adviseur Astrid Feitsma

Onder leiding van presentator Annemarie Brüning gaan gasten Milou Stroek (Highway), Ferry Hoogerheijde (Belastingdienst) en KVK-adviseur Astrid Feitsma in gesprek over het thema belastingen en administratie. Een goede financiële administratie is de basis van je bedrijf. En op deze manier heb je ook veel inzicht in hoe je onderneming loopt. Maar hoe doe je dat en waar moet je rekening mee houden? Bekijk deze livestream en je weet wat je nodig hebt voor een goede financiële basis van je bedrijf.

21:15

Stel jouw ondernemersvraag en ontmoet andere deelnemers

Na de livestream blijft het platform nog een half uur geopend. Je kunt dan nog je vragen stellen aan adviseurs van KVK en de Belastingdienst en er is de mogelijkheid om andere deelnemers te ontmoeten in de chatcarrousel.

21:45

Einde programma